Přejít na obsah

EURO 2008


reddy

FINÁLE  

9 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Já se vůbec nedivím, že prohráli....Turci zaslouženě vyhráli....

leda tak prd,nasi meli dobry tlak do 70 minuty,pak se neco stalo a Turci otocili hru na svou stranu,bohuzel nasi sice dostali ale urcite ne zaslouzene...

Osobne si myslim,ze je cas na zmenu trenera a odchod nekterych hracu.Chce to zmenu!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Njn, vsechno mohlo byt jinak, kdyby nebyla tycka, kdyby to Cechovi nevypadlo primo na tureckou nohu, kdyby ten treti gol nebyl z ofsajdu, ale to je kdyby kdyby, takhle prosrat vyhranej zapas, to je vostuda. Doufam, ze tentokrat to dopadne jinak, nez ze vyhraje antifotbal jako pred ctyrma rokama, ale ze to holandani nebo spanelaci vyhrajou, zadnej jinej tym tam nehraje peknej fotbal. A zmenit trenera? To je normalni, kdyby se vyhralo 2:0, nemenilo by se. Moc vhodnejch kandidatu neni. I kdyz si myslim, ze na konci by se v utoku misto Kollera, ac vcera byl celkem dobrej nekdo rychlej hodil, Sverkos nebo Baros, ani ne tak kvuli vstreleni golu, ale kvuli vypadum a odtahu turku z nasi strany, inu... haluz na MS v hokeji od brusle, tohle haluz prohranej takrka vyhranej zapas. Kua, ted se budu snazit pracovat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo.Taky škoda že Koller už je pomalej, sám se hnal na bránu a nic.Prostě ten druhy poločas total fiasko a za to si postup fakt nezasloužili.

jak sel Koller sam toho je skoda, kdyz jsme pak dali tu tyc tak tam nekdo vedle v hospode rekl, ze nas to bude jeste mrzet a taky, ze jo :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to mrzí, pak ještě mohl odpískat penaltu, ještě že ho ty kolíky jen škrtly, být o par cenťáků k sobě blíž tak dostal pěknou bombu do hlavy.

Jojo, pac cm a byl to tezkej otres mozku, ale taky penalta a nejspis postup. Precejen by dostat na prdel od Chorvatu ve ctvrtfinale nebyla takova vostuda, jako hrat na remizu a ctvrt hodiny pred koncem vest 2:0 a prohrat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

škoda škoda škoda, v druhý půlce jsme vůbec nehráli a těma gólama to tam smrdělo dost dlouho. Sice druhej gól jde asi na vrub Čechovi, ale zase to co vychytal, tak taky super. je to hrozný, že ještě pět minut před koncem jsme postupovali a během pár minut takovej zvrat. takových zápasů moc není, aby během posledních minut se takhle otočilo skore. škoda škoda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...