Clint Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 To otvírání je stejně na hov...., za jízdy nepoužitelné. Navíc dnešní auta mají všechny klimu, takže o vedru nemůže bejt řeč....A jinak samosebou, snižuje to výšku stropu a vyšší lidi mají problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadon Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Nevite jestli budou v nabídce pro MY 2014 taky zatmavená zadní světla tak jako to měli v Ženevě? Nebo to bylo jen pro Autosalon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 http://autosalontv.cz/autosalon-10-1-1/skoda-octavia-combi Něco málo ze Ženevského autosalonu o O3 Combi v podání Autosalonu TV Prima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 (editace) nikdo nepíše o tom, že je to bezpečnostní problém prostě není možné to sklo zasunout po celé délce do střechy. Na celovýklopné (podle tebe tedy plnohodnotné) panoramatické okno - známé např. z modelu Volkswagen CC - si zase stěžovalo dost lidí. Např. přílišným úbytkem místa nad zadními sedačkami a taky velikou hlučnosti pří vyklopení. Ano, jde o 2 veci, prvni, ktera je na povazenou, je skoro otevrena lez a mateni zakaznika tim, ze tvrdi (i v manualu), ze Liftback ma "panoramaticke stresni okno", to je docela tezky kalibr, vzhledem k tomu, ze se jedna o takrka (rozmery i provedenim) o normalni elektricky sibr, ktery se dava do aut jiz desitky let ´jako normalni stresni okno. A ze si na nej stezovali lidi u CCcka? Ehhh, to je k smichu, je to preci draha priplatkova vybava, kterou si objedna jen ten, ktery vi oc se jedna, a je srozumen s problematikou stresniho okna, natoz panoramatickeho stresniho skla. Jestli je to hlucne, zpusobuje mene mista pro vyssi, ovlivnuje bezpecnost pri prevraceni a zpusobuje mozne zvysene ohrivani interieru ? Ano a co, neni to seriova vybava pro kazdeho (jako i spousta jinych veci, ktere rada lidi nechce), a kdo to chce, tak si to koupi, zvlaste kdyz to skutecne panorama nabizi do Combi a Supika. Tvuj podivny argument (a nekoho dalsiho) "o hlucnosti" vyzniva podobne nesmyslne, jako by nechteli davat napr. vetsi benzinove motory, protoze maji vysokou spotrebu, nebo klimatizaci a nezavisle topeni, protoze to zasadne zvysuje spotrebu :-))) Proste kdo to chce, objedna to, kdo nechce, tak se to o nezajima. Smytec. Editováno: 10. Březen 2013, autor: omicron 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Jsem zvědavej,jestli půjdou OIII i k PČR a případně jakej motor by pro ně zvolili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Petus: já si myslím, že běžný budou mít Rapidy a jen ti, co honí tak budou mít O3 1,8 TSI jako je to teď mají O2 jen proto, že nebylo nic menšího většině policejním autům bys ujel jak nic mají tam jen 1,6 benzíny bez turba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 OIII pujdou si myslim ale par chvil to asi trvat bude nic mene, kubo musim te opravit maji i TSI OII FL 1.8 TSI nejakych tech 118 k nebo kolik to meli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Ano, mají ale jen na dálnicích a zásahové jednotky, většina těch z okresků mají ty slabé verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Tsicka maj i na obvodech a jsou i predface. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Ano, pár jich tam mají, ale většinou se nepoužívají prý na běžné lovení řidičů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 (editace) Zde http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/12326363?goFrom=list asi jeden z nejlevnějších kusů.Jen by mě zajímalo zda to má zrcátka v laku či ne.Jinak to vypadá kromě řadičky celkem pěkně.V pátek do Ženevy.Už se těšííím Editováno: 11. Březen 2013, autor: schneefall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Vy jste evidentne nevideli to video, jak policejni O2 1.8TSI honi nocni Ostravou BMW a docela jim to jde. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Tohle jsem viděl a však 1,8 TSI jede docela slušně hlavně to BMW je hroznej vrak, takže jeho původní výkon bude tak na polovině a ještě řidič si nebude úplně super (kor, když mu na konci dojde benzín) a taky ho honí ve městě. Na dálnici by to vypadalo asi trochu jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 (editace) Mohu potvrdit, ze Tsi 1.8 me take jezdi hooodne dobre, myslim, ze tato volba pro policajty je dobra, je to spolehlivy a vykonny motor. Nevim jak jjinak by to na nasich dalnicich vypadalo jinak, s timto motorem dokazu na autobahnu jet cca 230, nevim o kolik rychleji by takovy zdrogovany ko...ot dokazal napr. na D1 jet? Samozrejme ale pro DOBROU dalnici je vhodnejsi nejaky interceptor, jako je to VW 3.6 :-) Akorat by to chtelo vetsi nadrz, zmenseni nadrze u O3 je pro tento motor naopak totalni nesmysl, ale to uz jsme tu kdysi resili... Editováno: 11. Březen 2013, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Dnes jsem se dozvěděl že se stopla výroba motoru 1.8 tsi. Nikdo mi neřekl proč ...nikdo mi neřekl do kdy ( prej do odvolání) Mám takovej vztek ,že ani nevím jak to mám vyventylovat. Takže budu čekat na auto,,,no vlastně nikdo neví jak dlouho. Nemá tu někdo prosím nějaké relevantnější informace co se stalo ? Případně do kdy bude odstávka ? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 memory2: zkus se zeptat u bojlera ve vlákně http://forum.skodahome.cz/topic/74630-akcni-nabidky-zmeny-cen-a-vybav-cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 No to je teda mazec, jedinej slušnej motor 1,8t a nebude ihned k mání. To si zákazníků teda neváží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 memory2:Nějaký technický problém,ale do MY2014 by to mělo naběhnout zpět.Víc nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 trocha poctenicka. http://life.ihned.cz/auto/c1-59475130-test-nove-skody-octavia-z-pohledu-manazera-aneb-2500-kilometru-do-zenevy-a-zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 (editace) Můžu prosím vědět co je to MY2014 ?? Jsem asi tatar ,ale fakt nevím ... Díky PS: Protože jestli myslíš rok 2014 tak by mi to snad ve škodovce někdo řekl a nenechali si mejch 600 000 ,- jen tak na účtě ne ? Editováno: 11. Březen 2013, autor: memory2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Modelový rok 2014- začíná od 22KT/13.V tohle týdnu vždy nabíhá výroba nového modelového roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 (editace) Ok ..no lepší než rok 2014 ,ale i tak je to celkem síla .. Díky moc za info Editováno: 11. Březen 2013, autor: memory2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 spíš by mě zajmalo proč 22KT? Kde je chyba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Nevidel jste nekdo na vlastni oci tu multifunkcni kapsu do kufru u Combi ??To jsou jen dve tyce s latkou? Lze to proveseni nejak regulovat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 (editace) Hurikan88 > Klasika nikdo nic neřekne. Jestli se někomu třeba ten motor "rozpadl" ...co si má zákazník myslet ? Tady se alspoň dovíš že to bude třeba 22KT ale u dealere nic neví ! Prostě ti řeknou ,,je nám líto ... víme ,že máte zaplacený auto ,ale nevíme kdy bude .. bohužel ... Editováno: 11. Březen 2013, autor: memory2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.