Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

No a velmi pochybujem, ze O2 vystrieda O1 Tour (O2 je prilis sofistikovana = draha)... Na to uz ma Skoda pripraveny maly sedan (velkostne medzi Fabiou sedan a O1), ktory bude konkurovat Loganu ;)

No veľmi nie je čo pripravovať. Nový model to jednoznačne nebude, v súčasnej situácii nie je rentabilné vyvíjať úplne nového nástupcu, ktorý bude medzi FII a OII. Z európskych modelov koncernu veľmi ani nie je čo recyklovať. Ja osobne to tipujem na jemne upravenú a brandovanú európsku verziu VW Lavida. Ak by to teoreticky bola OII Tour založená na predfaceliftovej OII, mám veľké obavy, ako dosiahnu nízku cenu v porovnaní s OIIFL. Pretože ak tam nebude z pohľadu zákazníkov zaujímavy cenový rozdiel (aspoň 2500-3000 eur), nemá význam, aby sa súčasne vyrábala OIIFL aj OII Tour.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
Tak buď to jhe na 100%, nebo by to "mělo" být... ale "melo by to být na 100% je z logického hlediska blbost... jinak souhlasím s Bojlerem...víc než 2 roky je dlouhá doba...

Jinak FIII počítejte až jaro 2013. :p

Vim tedka že předvanocema mi bylo řečeno že panoj Vintercornerovi se design nove octavie III nelibil, tudiž se dělá zcela novy design a představení je posunuto o +/- 6 měsíců

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...