Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

O cenách nic netuším, počítám ale, že v Audi to nebude nic levného. :kol-31: Současný výběhový model začíná s motorem 1.4TSI 92 kW s manuální převodovkou na 585 600... No a v OIII, hm, jestli tam budou dávat obě výkonové verze 1.4 TSI, tak bych se nedivil, že ta 103 kW bude také drahota. To víš, špičkové koncernové technologie si nechají zaplatit. Alespoň už to má rozvodový řemen, tak snad alespoň toto nezmrší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není škoda že 1.4TSI ACT 103Kw bude mít 250Nm i jako 1.8TSI 132kW ??

No nic není finální, jsem na to zvědavej!

to je priskrtene kvoli 7o DSG, inac by ten motor mal 320 Nm ako v A4

jo, docela hezky popsané v tom článku, Octávka by mohla mít o něco vyšší spotřebu ale i tak by to bylo super. Spíš jsem zvědavej taky na tu 1.8 s 132kW, to už je jako OI RS a to lítalo :kol-47:

jj, rovnaky vykon ako O1 RS a teoreticky aj podobna hmotnost - pocitam, ze O3 tiez zhodi 80-90 kg ako nova A3 a Leon 3 :kol-47:

Editováno: , autor: Cjoctavian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Až sa mi to nezdá, že by práve Škoda dostala premenlivý zdvih ventilov. Obávam sa, že rovnako, ako dnes existuje lacnejšia a drahšia verzia motora 2,0 TSI (VW 155 kW 280 N.m a Audi 155 kW 350 N.m), tak to bude aj u motora 1,8 TSI. Takže do obyčajnej Octavie nebudú dávať premenlivý zdvih. Maximálne do 4x4.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to budou mít docela fofry. Pořád dokola opakují o prodeji Rapidu od října a i kdyby to znamenalo objednávání hned po Paříži, tak je za pár týdnů náběh Octavie.

Každopádně jde vidět, že když Škoda nechce, aby unikly špionážní fotky, tak jednoduše (až na tu lakovnu) neutečou. Myslím hlavně všelijaké muly, testování brzd apod. Na facelift Yetiho si nejmíň půl roku předem zvou novináře, o Octavii ani zmínka. To stejné facelift Superbu. Podle všeho by měl přijít už v Paříži a krom testování brzd ticho po pěšině.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...