Přejít na obsah

RNS510/Columbus


Doporučené příspěvky

Zdravím na FII fl jsem vyměnil swing za Columbus a měl bych pár otázek. 1) lze nějak poznat, že rádio vybíjí baterii ještě před tím než se tak stane? Pokud rádio po delší době spustím nabíhá déle s logem takže myslím že se uspává 2) drobnost nezobrazuje se climatronic v návodu k amundsenu do fábie se píše že zobrazuje climatronic tak by to mohl umět i columbus fe fabii 3) bluetooth jednotka funguje dobře seznam se načetl hovory fungují jen a2dp nehraje na navigaci i maxidotu je název písničky běží čas ale nic není slyšet, bohužel jsem to na swingu nezkoušel tak nevím jestli je to o navigaci nebo jednotce bluetooth. A ještě k samotné navigaci jsou v ní mapy verze 7333 co jsem se tak dočetl jsou dost staré, ale pro nejnovější je prý potřeba nahrát nový firmware mám hw 52 a sw 2844 a dočetl jsem se zme existuje upravený firmware pro octavie aby se nevybíjela baterie lze nějak poznat zdali tam není onen upravený firmware a po aktualizaci by to mohlo vybíjet baterii? Jaká je nejnovější verze map která by př´ipadně šla na tento firmware? Díky snadj je tu otázka správně nikde jsem na netu nenašel informace o rns510 ve FAbii II po fl.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Dobry den vsetkym.Chcem sa spytat ci je mozne nainstalovat do Fabie 2 ,10/2010 1,2 TSI combi,RNS 510 skoda continental s 3T0 035 680 B,firmware som natiahol 5238 a mapy 8555.Navigacia je z vw golf V.Osadil som ju,pripojil FM antenu a GPS antenu a most konektor.

Teraz to hlavne.Radio funguje,hdd funguje,cd funguje,sd carta funguje,navigacia funguje tak ze ciel zadam,trasu vypocita a to je vsetko.Radio sa klucom nevypne ani nezapne.Stane sa dva krat do tyzdne ze to naskoci a ide to par min.Po stlaceni skryteho menu a vypisu can,su hodnoty povypinane,rychlost 0km/h.S-kontakt-off.KL 15 -ON,KL 58 d -0%,niekedy sa stane ze S kontakt-ON,aj speed signal niekedy ukaze.Takze moja otazka znie je mozne toto radio instalovat do fabie,tak aby fungovala spravne?Vypnutie klucom a vsetko ostatne.Dakujem za odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mozno bude nieco z radiom, dakujem ti za informacie. Este sa ta spytam, ked sa zapoji radio, tak sa automaticky zobrazi aj na gateway a potom sa da kodovat, alebo treba nieco spravit aby sa zobrazilo. Uz som pisal ze kodovaniu ja nerozumiem ani trocha... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Po pekne dlhej dobe nefungujuceho rns510v mojej fabie2 som nasiel video na opravu comunikacie rns s riadiacou jednotkou.Po malej oprave som nainstaloval rns do auta a kominikacia uz funguje,podsvietenie,navigacia,vypinanie klucikom,takze otazka znie ci je treba este nieco dokodovat.maxidot nemam.Alebo uz len pouzivat.Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Ahoj, po reinstalaci firmware mi zmizela položka rádio a navigace z maxidotu. Zkontroloval jsem vcds gateway list a rádio i navigace jsou zaškrtnuté a jednotky rádio a navigace se ve vcds zobrazují a jde se s nimi spojit. Firmware je stejný jako původní kde to fungovalo, rádio komunikuje zobrazuje se rychlost i sepnutí kontaktů, zobrazuje se telefon... Nějaký nápad čím by to mohlo být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...