Přejít na obsah

Vynechava valec za studena 1,9TDI


monitor

Doporučené příspěvky

Zdravim, auto ma najeto urcite 250000km, MR2000, 1,9tdi,66kw.pri nastartovani a studenem motoru mi zacne kolisat volnobeh a vypada to, jako by jeden valec nespaloval naftu. Z vyfuku jde svetly kour, zadne velke oblaka, jen takovy slabsi coud. Jak se auto zahreje asi tak 4-5minut, tak jede uplne normalne. Nevite, co by se melo kontrolovat? Zavadu to zadnou nepise.

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak jsem nechal zkontrolovat zhavice, byly OK, potom jsem nechal zkontrolovat trysky, dve byly spatne, takze jsem je nechal vymenenit (pro info 5600,- i s praci). Ovsem zavada stale pretrvavala. Pak jsem si vzpomnel na stary dobry cidlo teploty chladici kapaliny, ktere uz dlouho nebylo meneno a bylo to ono. Po vymene opet motor slape jako hodinky.

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsi vymenil jen dve trysky??? jinak kdyz se opravuje tak se pouziva i logicka diagnostika. Prohlidka cidel atd by mela bejt nutnosti. Ale merne, co k nam jezdi za posledni dobu za brutus po znackovych servisech to je maso. Kde kdo se hrabe i do toho cemu nerozumi.

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano menili mi jen 2 trysky, ktere tekly, dalsi 2 byly jeste dobre, tak proc je menit, nestoji to stovku. Menil mi to servisak, ktery dela jen naftove motory jiz radku let a vzdy jsem byl spokojen, nebyl jsem ve Skodovce. Po vymene trysek se zlepsily hlavne rozjezdy, pred tim jsem musel trochu vic pridat plyn, aby to nechciplo a take spotreba trochu spadla. Cidlo teploty se na vagu neukazalo. Myslim, ze jednodussi je cidlo vymenit, nez ho nechavat nejak promerovat, kdyz je dobre urcite se jednou bude jeste hodit, kdyz je spatne, tak je vymenou opraveno, takhle uz jsem opravil par Skodovek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...