Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic


krysarr

Doporučené příspěvky

Sofia roads. Buďme rádi za to , co máme. Z těch psích tlup, co se tady potulují městem jde docela strach. Vyfotit se mi je bohužel nepovedlo, ale zcela normlně se zde potulují psí tlupy až od deseti kusech. Jedná se ne nespecifikovatelnou rasu. A takovejch tu je fest.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak s pytlíkama na nohou jsem ještě nikoho neviděl, ale prostředí sofijské je poněkud neupravené. Ty fotky jsou z okolí sofijské technické university. Budovy této univerzity jsou v katastrofálním stvu a okolí zřejmě naprosto neřeší. Vypadá to tady jak před 3é lety někde v Sojuzu. Z fleku by se tady daly natáčet filmy z dob komunismu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle znam dobre z dlouholetyho pobytu v Rumunsku, a to na tom Bulharsko bylo tenkrat lip, aspon co se jidla v obchodech a silnic tyka (1990-1997), ale ted uz se to asi precejen otocilo. A ze jsou v EU, to zustava rozum stat :) A co se tech coklu tyka, Rumuni to koncem 90. let zacali resit tak, ze kastrovali feny, ale jen v ulicich Bukuresti pry tenkrat bylo cca 700000 toulavejch coklu. Rasa je nespecifikovana, ale pracovne jsme tomu rikali romterier :) V BG to byla vicemene stejna race :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já nevim, tady se řeší placený spaní ve vlastním autě na Chabrech a jeden místní skalní s OI kombikem v černý na Tomasonech si v klídku někde v Č. ráji hřeje takovejhle nevýznamnej hotýlek... lol

Takže Karle, Chabry 2010 už víme kde, jasný jo? lol lol ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...