Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic


krysarr

Doporučené příspěvky

Tak před chvíli nám tady nějáký inteligent s Lagunou zaparkoval před barákem,prostě se tam za každou cenu musel Vesrat než aby to dal někde jinde a kousek se prošel,jsem zvědavý co na to řekne majitel Corroly až poleze ráno do auta přes spolujezdce...

Foceno mobilem ze 7 patra tak kvalita noc moc...

post-44797-0-93023400-1372271502_thumb.j

post-44797-0-42852100-1372271517_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to složitější. Většinou jsem si všiml, že namachrovaní imbecilové ( ti co si myslí že mají SUV značky BMW, AUDI atd... či mladí borečci ) stojí na čáře či přez, tudíž pokud budeš stát vedle spořádaně uprostřed čar, nemáš nárok otevřít dveře, tak aby jsi tam naložil malé dítě nebo se do vozu nasoukal jako člověk ( a navíc já jsem vepřovka ). :kol-29:  Pak jsou ženy, ty když vidí takto zaparkované auto, tak ho hned vedle okopírují. :kol-44:  No a pak jsou řidiči (jen malá hrstka), kteří radeji zaparkují nadvakrát, jen aby byly uprostřed čar a ostatní majitele vozidel neomezovali a tím i předcházeli poškození svého vozu. :kol-47:  K těmto patřím já a šikanuji za to i svou manželku. :kol-28:  A nežli jsem dopsal tento text tak se mi naskytla tato fotka, kterou jsem právě teď vyfotil z okna. A schválně hádejte kde je čára............... :kol-24:

 

 

 

Mimochodem z leva :  Passat ( žena ) ; Focus ( žena )

post-53999-0-39015900-1372349570_thumb.j

Editováno: , autor: Sniper_2003
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sniper: Až někdy pojedeš s tím zpropadeným SUV značky BMW či jiným, tak uvidíš jaký je kumšt zaparkovat někde mezi auta tak, ať jednou stranou nestojíš někde na čáře nebo přes a přitom můžeš normálně vystoupit. Vždyť dnešní parkovací místa, zvláště u marketů, jsou snad dělané pro Matize a jimi podobné. Tímhle nechci samozřejmě obhajovat blbce, kteří se postaví fakt jak hovada - ať už řídí cokoliv ( viz. třeba tvoje foto ).

 

Tohle všechno je jen o ohleduplnosti vůči ostatním řidičům napříč všemi značkami a kategoriemi vozů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem myslel, že se nikdo nezastane SUV. :kol-28:  Ne máš v jistém ohledu pravdu. pokud máš SUV tak se mezi čáry vejdeš, jenže to je asi tak vše. Co se týká výstupu tak to už bude asi horší, jenže když už si koupíš takovýto vůz tak už přemýšlíš jinak. S tím souvisí i některé parkovací domy, kam se na šířku také s SUV nedostaneš. Souhlasím, že parkovací místa jsou úzká, jenže to je trendem dnešní doby "downsize" - malé objemy motorů, malé vozy, malé místa na parkování, malé rohlíky atd....   Ale stejně ve většině případů majitelů luxusnějších vozů bývá jejich neohleduplnost a povrchnost. :kol-32: ​ Samozřejmě jsou i výjimky. :kol-47: Toť můj názor..

 

Mimochodem osobně bych si rád také pořídil SUV, ale rozum mi to odepřel. :kol-27:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...