Přejít na obsah

Plastové kľučky


Wheel

Doporučené příspěvky

Ahoj,

zaujímalo by ma, ako sa vám, dlhodobejšim užívateľom modelov Fabia/Roomster osvedčili/sklamali tie pre mňa otrasné plastové kľučky v interiéri. Mám Fabiu 1 Ambiente r.v. 2005, a tam tie chrómové kľučky dodávajú interiéru úplne iný náboj a nádych luxusu. Ani po 100 000 Km na nich a ovládacom mechanizme nie je cítiť vôľa, všetko krásne lícuje a kladie odpor ako keby automobil zošiel z výrobnej linky len včera. Bohužiaľ, v showroome na mňa tie nové imitácie neurobili vôbec dobrý dojem a osobne ich považujem za jeden z najväčších estetických nedostatkov interiéru. Mám v pláne do pol roka prejsť na Fabiu II, no práve tie kľučky vo mne vzbudzujú obavu. Podarilo sa už niekomu ich zlomiť? Celkovo, aké máte s nimi skúsenosti, celkové opotrebovanie a pod?

Vopred vďaka za reakcie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Wheel, môžeš byť kľudný, s kľučkami nie je žiaden problém - ani na autách, ktoré sú extra vyťažené (taxi, autoškola). Osobne som ešte nevidel ani FII ani R, kde by bola farba už olúpaná. Ak máš FI po facelifte, tak máš tiež plastové kľučky, jediný rozdiel je v povrchovej úprave (chrómovanie vs. matná strieborná).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...