Přejít na obsah

snizeni


burek

Doporučené příspěvky

Ježiši!!! JOM? Toto jméno nechci ani číst, natož tak od nich něco kupovat. Prosím tě, jenom to NE!!! Já je měl, to nebyli péra, ale jen namotaný červený drátý! Sakra chlapi, tady na tom nešetřete, ať vám to nenafackuje, jako mě před třemi lety. Kupte si hned na poprvé pořádný a hlavně značkový péra od: H&R jako mám já, nebo Eibach či KW!!! Všechny tyto kvalitní pružiny stojí od cca 3 990,- do 5 300,- Při koupi pružin si dejte bacha na hmotnost na nápravu, ať nemáte péra z Golfa VI, nebo Bora, na to taky bacha. Golf je lehčí, Octa těžší a proto Neználkovi jeho Octa tak moc klekla k zemi. Vždy objednávejte jen Octavia 1U !!!!

Stíhačko: ani Supersport, ani zelený Wietec. To je taky levná sračka. Jedině HR, Eibach, KW.

Jj souhlas taky bych na tomhle nešetřil jak jsem psal mám eibach a velká spokojenost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky se chystám na snížení a na netu jsem našel pružiny -35mm za 2500 Kč od německé fy JOM, nemáte někdo s touto firmou zkušenosti???
cau, ja si snizoval audinu o 35mm, ty JOMy jsem si nechal posilat z nemecka, protoze mi to nikdo nebyl schopnej tady v cesku poslat a doba 14 a takovy blaboly. za par dnu to dovezli z nemecka pres UPS a vyslo me to jeste levneji v eurech nez u nas a to v tom bylo asi 20€ postovny a balny. jinak jsem spokojenej, jen predni pri otaceni volantem vrzou, nevim proc :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dívají se na to z vrchu dolů, jelikoš je auto níž lol lol , co by měli říkat ? pokud máš READY tlumiče, nevymlácený všechny silentbloky a čepy tak by měli být :feve:

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja se chci zeptat jak to je z STK???neni problem se snizenim??nebo se na to divaji?

zodpovědně ti můžu říct, že moje všechny 3 Olomoucké STKáčka (a že tam jsou ko..ti) na moje auto -40 mm neříkají NIC! Jen jeden takovej mladej vlez do kanálu pod auto a říká tomu druhýmu: "hmm? viděl jsi to? koukni má asi kratší červený péra... jo a taky má nový brzdy". Ten druhej: "no jo, vždyť je to ereso". Já jsem se jen potichu smál, že tomu eresu schází turbo a 55 koní! ;)

PS: ale co jim nejvic vadí, to jsou nezapsaný 17" alu... Měl jsem preventivně přezuto na 16" a ani jeden z nich se na kola nedíval...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fajn, tak na nás nezapomeň a dej reference o prvních dojmech.

Před tím, než začneš se samotnou výměnou, tak metrem změř výšku auta od země po hranu lemu blatníku a to všechny 4. Pak nasaď Eibach a poměř to znovu o kolik ti Octa "čapnula". To jsem zvědav o kolik... Moje HR je - 40.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pročetl jsem si toto téma a ještě mne napadá jeden problém, škrtání pneumatik o lem blatníku. Mám 18"/8,5" ET32 pneu 225/40. Mám tam prozatím standartní podvozek , který je normálně v pohodě , ale teď jsem se vrátil z dovolené, kdy bylo auto zatíženo třemi lidmi a kufr včetně zadního sklopeného dvousedáku naložený na plno. Mezi pneumatikou a lemem blatníku se dalo strčit tak natažené prsty , možná malinko víc.

Při jízdě dobrý , ale nesměli se objevit houpáky , kdy se auto průjezdem přes dolík na cestě zhouplo a ......škrrrrt....., . takže jsem jel , jak kdybych nesl rovný talířek polívky :) , nebo jak kdybych jel s hov.... no , opatrně.

No a to jse se to chystal ještě snižovat, tak teď nevím, nevím, nerad bych žil pořád ve strachu , že když mi sedne do auta (mimořádně 5, nebo i 4 lidi) budu brousit lemy blatníků.

....Našel jsem ale jakési gumové dorazi na tlumiče , které se dají asi podle potřeby uříznout, aby nešlo auto už níž, nemáte s tímto někdo nějakou zkušenost ? Tím by se to dalo pořešit a mohl bych to i decentně snížit, jelikož na těch 18kách to fakt trochu dolů chce .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem si to tu nejak tak procetl a nevim ted. Ste mi zamotali hlavu. Premejslim o inovaci zaveseni kol, snizeni apod. Toulal sem se po netu a nasel jsem supersport set a vypada vcelku dobre http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...dSelected=53654 Vyhovuje mi nastavitelnost podvozku, to prave potrebuju na vjizdeni do servisu apod, kde se proste s mym upravenym naraznikem a napevno snizenym podvozkem nevejdu, aniz bych ho znicil. Ale jak pisete, ze Supersport stoji za prd?

Pokud byste mi mohli neco doporucit, kvalita + dobra cena, stavitelnost, tak bych byl vdecny. Nejak nemuzu nic poradnyho najit. Premejslel sem o HP sporting, jenze na mou OI nedelaji...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...