Přejít na obsah

AMUNDSEN


Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Viď že skoušiš moje nervy ? :D

Jen par poznatku:

- skus hledat je na okinko

- resime roomika u oktavii , to nedela dobrotu, i u fll a roo je podobne vlakno

- existuje neco jako google :) staci napsat www.google.com je tam okinko na vyhledavani a ono jak tam napises prevodnik amundsen tak najde spoustu uzitenych rad ;)

Jo a maj ho i v eshopu skodovky www.skoda-auto.cz myslim ze za cca 1300,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mate nekdo v Amundsen+ posledni verizi map (V6). Prodejce uvadi, ze uz by tam konecne melo byt kompletni pokryti CR. Je to pravda? Pozna se to mimo jine tak, ze budou znacky omezeni rychlosti i jinde nez u hlavnich cest a cisla popisna i mimo nejvetsi mesta, coz v moji verzi V4 neni. Davat za to 6 litru abych zjistil, ze to neni pravda, se mi moc nechce. :)

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No kompletni mapa vsech cest byla uz od V1, kde psali, ze CR ma jen castecne pokryti, coz se prave projevovalo tim, ze udaje o rychlosti byly jen u hlavnich cest a cisla popisna jen v nejvetsich mestech. A podle me tam bylo i mene TMC znacek nez je v CR dostupnych. Fakt by me zajimalo, zda to konecne dotahli do konce a pokryti je treba na urovni Rakouska, kde jsou cisla popisna pro kazdou chalupu ve vesnici o 20ti obyvatelich. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem zmáčkl tlačítko NAV , tak na mě vyskočila hláška něco ve stylu "Vložte navigační CD s mapovými podklady" a vlastně do navi jsem se ani nedostal. Ale už jsem ty mapy našel, vypálil na CD a krásně funguju. Teď musím jen vyřešit duální anténu (nehraje to tak dobře) , sehnat GPS anténu a rozjet parkovací senzory. No to už jsou snad maličkosti :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že 90% Amundsenů a Columbusů co se prodává na netu jsou čorky ... Dokonce jsem to dostal i s ustřihnutou kabeláží. Bohužel, nekoupil bych já, koupil by jiný. Je mi jasné, že by se to nemělo podporovat a takové zboží nekupovat ale jako jedinec to nezměním. A 15tis na nový "nemám" .

 

Stačilo by, kdyby Škodovka dala za navi poloviční ceny a věřím, že by tolik krádeží nebylo.

Editováno: , autor: marfy8
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, zajimava logika. Taky nemam na Audi A8, i kdyz by se mi moc libilo. A pritom by stacilo, kdyby si za nej Audi reklo polovicni cenu. Takze podle tve logiky si mam teda koupit kradene?

 

Mozna se na to budes divat trochu jinak, az ti toho kradeneho Amundsena taky nekdo slohne.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co jako... až mi ho někdo šlohne a vím že stát se to může, tak mám prosit všechny lidi, aby si nekupovali autorádia z bazarů? Nasraný bych byl na zloděje ne na kupce. Já jsem kupující, nic špatného jsem neprovedl. Takže chyba není na mojí straně.

 

Jen jsem chtěl říct, kdyby Columbus nestál nový 30tis ale třeba 10tis a Amundsen třeba 5tis... Více lidí by si koupilo zařízení nové a tím by nebyl takový zájem o čorky... Na druhou stranu chápu Škodovku, že nechce přijít o zisky a téma jako krádeže navi jde mimo ně. :kol-32:

Editováno: , autor: marfy8
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...