Přejít na obsah

AMUNDSEN


Doporučené příspěvky

Ahoj, 

 

zloději nám vymlátili okýnka a jediné co našli a ukradli byla SD karta s navigací. Máme Octavii III rok výroby 2014 s Amundsenem. Kopii jsem bohužel neudělal, ale už jsem koupil novou SD kartu, a teď hledám, jestli se někde dají stáhnout mapy (ne aktualizace) nebo musím do autorizovaného servisu nebo to jde vyřešit nějak jinak?

 

Díky.

 

Roman

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 11. 2017 na 18:33, frankie.xx napsal:

Zdravim. Mam dotaz. mam origo kartu s mapami a chtel bych je nahrat na vetsi SD kart. Lze to nejak??

To chces asi pro Amundsen ( ne +) aby se ti tam veslo vice hudby, co?

Tak to bohuzel nejde. Nova karta musi mit vyrobni cislo stejne jako karta puvodni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobry den,

 

mam takovy trosku sprosty dotaz....mame služobnu Octavii m.r. 2012 s Admunsen +. Chceme legalne aktulizovat mapy, ale v servise mi ukazal ze posledna aktualizace pro Admunsen + je z roku 2015 obj. cislo. 5G0072530A (Chorvatsko je ve vychodnej evrope). Budu tam fungovat mapy pre RNS 315, alebo ma nekdo objednaci cislo pre novejsie mapy Škoda. Mapy pre VW RNS315 existuju z roka 2017! Utratit penize pre 3 roky stare mapy asi neni dobra volba....prosim ked ma nekdo skusenost z pouzitim original map z VW ze mi da odpoved...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 5 týdny později...

Podařilo se mi místo RNS315 koupit Amundsena+ s bluetooth(software 0417, mapy v10 west). Kdyby měl někdo zájem o výměnu za RNS315(červený podsvit) s bluetooth byl bych rád. Myšleno, že třeba sehnal někdy, někdo RNS315 s bluetooth a má ho ve své Octávii, že by mu výměna nevadila.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím, setkali jste se někdo s tím že v parných dnech jako byl dnešní, auto na slunci celý den a Amundsen se sice zapne po nastartování ale žádný zvuk nejde přidat volume a v paměti žádná stanice. Nenačte CD ani SD. Až se trochu vychladí interiér tak pak to po startu šlo. Stává se to? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím, nesetkal se někdo náhodou s touto chybou, která je vidět na fotce? Z ničeho nic mi rádio napsalo, že chce softwarový update?  Please insert software CD? Jedná se o model RNS315,   Part No SW: 3T0 035 192 B    HW: 3T0 035 192 B, Component: RNS315-EU   H31 0263. Rádio na nic nereaguje, cca po 10minutách se samo restartuje a hláška se opět objeví znovu.  

IMG-20180627-WA0000.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...