Přejít na obsah

central O I


energic

Doporučené příspěvky

Zdravim,mam malej problem se zamykanim dveri u spolujezdce,z niceho nic se mi dvere pres DO nezamykaji.ostatni se zamknou spusti se i signalizace.klicem ty dvere zamknout jdou.poradi mi nekdo na co se mam podivat,popr. co by mohlo bejt v haji?

diky moc za odpovedi

Ahoj,mel jsem podobny problem. Skus se podivat na kabely u pantu v ty gume, Ja jsem je tam mel preruseny!!!!!!! :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak světlo jsem nezkoušel,mám ho přes léto vypnutý...zkusím a dám vědět...a kdyby to byl mikrospinač,to pak je asi lepší do dát někomu zkušenému ne?A CENA?

díky za odpovědi

pokud si trochu zručný tak to zmákneš sám je to otázka pár min. a cena kolem 60 kaček
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak světlo po otevření svítí a normálně reaguje

tak co s tim? :feve:

jako naschvál se mi stalo to stejné...minulý týden takhle zamykám auto ze strany spolujezdce a na druhý den, když jsem zamykal od řidiče, tak se všechny dveře zamkly kromě dveří spolujezdce :feve: když zamykám přes DO, tak je to samé...aby se mi zamkly všechny dveře, musím zamykat mechanicky dveře spolujezdce. Odemknout přes central jdou, ale zamknout ne :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem to včera konečně vyřešil...vystříkal jsem WD kontakt co vede elektriku od dveří do auta, je pod plastovým krytem, vpravo dole, pod schránkou spolujezdce...ty piny byly zaoxidované a teď to fičí, jak má :prc:
zdravim,tak jsem na to vcera koukal a zda se mi tam tech dratu nejak moc...muzes mi to prosim vyfotit o ktery se primo jedna?nejsem zadnej expert tak bych nechtel pokazit jeste neco jinyho.

diky

energic@seznam.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...