Přejít na obsah

pomoooooc už sem zoufalej


castor-x

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, asi před třemi dny se mi při zapnutí klíčku nerozsvítili displeje na přístrojovce, byli sotva k přečtení obrysy čísel a hlavně všechny údaje mimo hlavních kilometrů vynulovaný. Když nastartuju začne se všechno měřit a počítat od nuly a když vypnu klíček všechny ukazatele jak otáčky, tak teplota a palivo zůstanou v poloze při běžícím motoru a když znova zapnu klíček s cukáním se rafičky stáhnou na nulu a u teploty a paliva opět vyskočí na hodnotu kterou přečtou. a vše je zase vynulovaný u počitadel. Hoří pojistka č. 15 stále a to i když dám novou, displeje se rozsvítí a třeba vypnu klíček nic s autem nedělám přídu druhý den a pojistka zase shořelá už nevim co s tim, prostě tam někde něco zkratuje... Všem předem díky za rady..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdarec tenhle problém bejvá v panelu přístrojů. Někde tam je studeňák ale kde to se mi ještě nepodařilo zjistit. V servisech se to řeší výměnou ale to je dost drahý cca 14000Kč, ale prej někde na netu se dá najít člověk co to umí opravit za pár korun.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...