Přejít na obsah

Jaký olej


Host aka

Doporučené příspěvky

Chtěl bych se ještě zeptat jestli je nějaký rozdíl mezi Mogul Extreme 5w-40 a Mogul Racing Pro 5w-40? Jestli není ten Mogul Extreme 5w-40 jen novější (tzn. má jen jiný název)...

Extreme je pouze nové označení Racingu cena nevím ta bude více méně stejná,sám na mogul jezdím a teď tam mám už extreme(starej už není u nás k sehnání) a cena byla vyšší asi o 10kč/lit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co byste poradili za olej do mé O1, 1.6 55kw, 142000 km, původní majitel tam dával polosyntetiku 10w-40. Já ročně najedu do 10.000 a olej chci měnit po 10.000. Jezdím krátké i dlouhé trasy. Zůstat u polosyntetiky nebo můžu lepší dát syntetiku, šetřit na oleji nechci.

Editováno: , autor: Iguka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

chtel bych se mistnich odborniku zeptat, jaky maji nazor na oleje Petro Canada. Dodavatal na CZ trh je

http://www.iob.cz/automobilove-oleje/motor...osobni-vozy.php

bohuzel nenasel jsem mezi oleji ten pravy se specifikaci VW 502. (byl nahrazen jinou specifikaci, da se pouzit jiny???).

Mam informace o tom, ze tyto oleje se davaji do japonskych motoru v prvovyrobe.

O teto znacce jsem zatim neslysel. Ma nekdo zkusenost, vice informaci?

diky, Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodujem sa medzi tymito olejmi: MOL DYNAMIC MAX a BIXXOL EXTRA DIESEL, oba 10W-40. Parametre aj cena sú rovnake, BIXXOL je len pre diesel. Mam Oct1 1,9 TDi.

Mám pokracovat v tom co tam mam doteraz (MOL DYNAMIC) alebo skusit ten druhy a uvidim, ci to urobi aj nieco so spotrebou. Ono je to asi jedno, ale ak by mal niekto nazor, rad si ho precitam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

Tak jsem si před 14dny koupil octávii na tacháku má udájně najeto 146tis km,ale nějak se mi tomu nechce věřit tipuju to spíš na 230tis. Mám 1.8 20V. Olej co tam je, je dosti přejetej a netušim co tam předchozí majitel lil. Tak jsem se rozhodl vyzkoušet MOGUL 10W-40 EXTREME sehnal jsem 4l za 400Kč což si myslim je velice slušná cena. Tak doufám, že tim nic nepokopu. Podle toho co jsem se dočetl zde tak by to snad mělo být bez problémů. :palec2:;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto mam od stavu km 120 000. Odvtedy tam lievam len syntetiku a nemam ani najmensi problem so spotrebou oleja,paliva alebo so zimnymi startmi. Momentalne sa blizim k hranici 350 000 km. Ale vobec netvrdim ,ze polosyntetika je nieco zle-ved tu o tom bola siahodlha polemika. Pokial&si so svojim olejom spokojny, tak to vobec nemusime riesit-vsetko je OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...