Přejít na obsah

Jaký olej


Host aka

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
KaJe: covece kouknul sem schvalne a jako ceny nic moc. olej co sem ja koupil tady -> express-oil.cz , maji na autoscrorpion o 600 draz na 5litrovym kanystru

Já kupuju výhradně Mogul a ten jsem nikde jinde levněji ještě neviděl. Na tom experes-oil ani mogul není, nebo jsem ho nenašel, takže u něj to porovnat nemůžu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

ptam se tady, sice to bude asi offtopic, ale... neni tady nekdo, kdo by vyhodne prodaval oleje na normu wv 505.01? shell helix, agip? potreboval bych 5l, budu menit :) na aukru je vesmes norma 505.00 :/ jedinny co jsem tam nasel byl TEXACO PD ULTRA-S 505.01 5W-40 5L, ale zase nevim, jak je ten olej kvalitni... doposud jsem pouzival AGIP a byl jsem spokojeny, ale stal me 5l s olejovym filtrem asi 1500,- ://

Editováno: , autor: nohic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám 1,9 TDi 66kw ALH, prodloužené servisní intervaly. Je normální, že jsem už dvakrát musel dolít 0,5l oleje ??? (naposled dnes) chybí mi už jen něco kolem 2000 km do výměny, ale přijde mi to divný. Každopádně teď budu měnit olej za TOTAL a měnit po 15000 (olej budu mít za hodně dobrou cenu), třeba za to může ten prodlouženej interval, že se ten olej ztrácí, jinak najeto mám 96000 km a viditelný únik oleje nikde nepozoruju. Nerad bych něco podcenil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono dolit treba 0,5 litru i pri intervalu 15tisic km neni nic hroznyho ;) moje auto jezdilo na ten long life az do 250tisic km a taky se muselo dolivat, co vim, takze fakt v klidu. Ted mam najeto 306tisic km, uz asi 3. rok menim olej po 15t a tentokrat jsem nedolival vubec (menim teda radsi driv, ca tak 12-13t km)

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

abych v tom mel jasno, kdyz budu menit po 15t km, tak je zbytecny tam davat long life

takze pri vymene tam dat normalni a prepnout si interval, vadi to necemu, ze bych tam dal jiny, kdyz zbyde trocha stareho, jiny typ?

nebo jen ten long life menit driv, nenechat ho tam 30t, i kdyz u me je driv 2 roky nez km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemohl jsem najit odpoved na muj dotaz pres hledani, tak se primo ptam.

budu menit olej a chci se zeptat, jestli pouzivate nejaky pripravek, ktery nalijete do motoru a nechate par minut proplachnout s rozehratym olejem? nebo jenom stary teply olej vypoustite do posledni kapky? popripadne poprosim o znacku aditiva na cisteni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen vypustim a dávám novej. výplach neni předepsanej a dáváš tam zase to samý jen nový vyměněný bloky se maji nechat 30minut běžet na novej olej vypustit a znova dát novou náplň (přípis u AUDI)

Editováno: , autor: notobi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...