Přejít na obsah

Plynové vzpěry kufru


ace ventura

Doporučené příspěvky

Mám problém s kufrem. Starý vzpěry ho otevřeli jen když bylo teplo a pokud bylo chladnějc tak jsem ho musel otevírat rukou až do konce. V pátek jsem koupil nový (neorig. od ACI) a fungovali do dneška. Pokud je kufr déle zavřenej tak ho vzpěry otevřou tak do půlky, pak mu zase musím pomoct.

Jak se kufr otevírá vám? Od kterýho místa jsou kufr schopny otevřít? Dík ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem měl možnost dneska testnout supa co jsem dělal a chodilo to nádherně. Prohodil jsem písty a stejné. Tak jsem to prostříkl grafitovym povolovačem a dost to pomohlo. Takže to budu prostříkávat ještě tak tejden aby to pořádně povolilo a bude to 100%ní. Ty starý ale stejně nechoděj takže jsem je nekoupil zbytečně.

to Vick: jo Vasekk je má obráceně než já i supík na kterým jsem dneska dělal. Píst má být nahoře, pístní tyč dole. Na tom co jsem koupil je dokonce šipka "<- BODY".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

2 Petik: nevím co se dá všechno sehnat ale ty co jsem koupil já tak byly sice levný, ale nemají ten pozvolnej dojezd na konci. Takže pokud né origo tak repas. A firmu výše mohu doporučit. Kámoš má od nich repas na octu a makají jako nové. Jen já se k tomu nemůžu furt dokopat abych jim je tam poslal :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Mam takovy dotaz a ted jak to tady ctu, bude asi zakopany pes v tech vzperach a jejich dojezdech. Problem je v tom, ze ted pres zimu se zacal kufr nezaklapavat napoprve. Kdyz ho chci zavrit tak pri dosednuti vika dolu, to viko jakoby poodskoci a kufr zustane otevreny (nic neni ale videt, jelikoz se opticky zda ze je zabouchly) ale po nedzvednuti vika je jasne ze se nezaklapnul. Kdyz ho hned nato zvednu a ze stejne vysky spustim dolu tak uz se zaklapne normalne. Bude to tim nebo je chyba nekde jinde? Zacalo to delat az po tech mrazech. Zitra jedu do Hrusova a tak to jen jen kousicek od Gorcaka tak bych se tam stavil zeptat na repasi (pokud to je ono). Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemohlo by to být spíš zámkem?Pokud bys měl blbé vzpěry,tak by se ti to asi i špatně otvíralo.Tipnul bych si ten zámek,jestli se ti tam někde nedostala voda.No sám jsem zvědav,tak dej potom vědět jak jsi dopadl.Taky to mám kousek a hned jak mě to začne zlobit tak tam zajedu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvidim co reknou, ale nejlevnejsi reseni by bylo ty vzpery. Ten zamek bude asi dost drahy (ted jsem kouknul do ETKY a mam u nej cenu okolo 800 kc, nebo nahrada 472 kc??).

Pres ty mrazy utrpel zamek ridicovych dveri, protoze jak byly mrazy tak asi zamrzl zamek a pri zavirani dveri nesly dvere zavrit a odskocily asi 3x jak u stare 120-ky, a az na poctvrte uz se zaklaply normlane, ale od te doby neukazuje maxik otevrene dvere (jen pri privrenych dverich v mezipoloze se rozsviti maxik i osvetleni pod nohama) a to si myslim ze je tim mikrospinacem (ten jsem si uz koupil), ale zatim nemam odvahu se do toho poustet jelikoz se to musi cele vč. stahovacky a okna atd. rozdelat a mam strach at neco jeste nerozbiju. Kdyby nekdo poradil jak se to cele rozdelava nebo pomohl budu rad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem tam dneska byl a mel jsem stesti ze byl zrovna doma, jelikoz tam pry moc nebyva a vse resi postou nebo po telefonu. Dle nasi rozmluvy to asi opravdu temi vzperami nebude, protoze ten dojezd je pri otevirani a ne pri zavirani. Auto jsem tam sice nemel, ale az bude cas tak mu to skocim ukazat. Budu se asi muset poohlidnout po novem zamku. Jinak na Supika repas jedne vyjde na 200,- Kc a casove nebyl schopen upresnit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 asua: zkus ty písty vyndat a z malé výšky zavřít kufr. Ten zámek by to mohl taky být..

Dneska jsem mel podobny napad a co nejdrive az se umoudri pocasi se do toho pustim a vyzkousim to prvne takto. Zamek kdyz odpojim od elektriky (spinani maxidotu a otevirani kufru ze dveri) tak po opetovnem napojeni konektoru se doufam nemusi ten novy zamek nikak nastavovat pres Vag nebo nejak podobne aby to komunikovalo s maxikem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...