Přejít na obsah

výměna zadního nárazníku


medaji

Doporučené příspěvky

Zdar všichni. Tak jsem naboural svojí octu.Odnesl to naštěstí jen zadní nárazník.Mám combi z roku 2000.Ale je to facelift jen na půl.Nová palubka,nové zadní světla ale nárazník starý.Já mám možnost koupit nárazník po faceliftu ale ani dva škodovácké servisy mě nědokázali říct jestli tam půjde nebo ne.Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
Nechci zakladat novy tema, tak se zeptam tady: Pasuje zadni faceliftovej naraznik na starou octu (97) bez uprav i v pripade kratky octy? Neni treba nakej problem s listama pod svetlama(zustanou tam puvodni)?

lišty pod světlama jsou jiný, face má nový (taky záleží, jestli tam máš už face světla)

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16525

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vim ze jsou listy jiny, ale ty tam zustanou, pze tam jsou taky tuningovy svetla pro predfacelift. Jde mi o to, jesi nebude problem s novym naraznikem a starejma listama, jesi nejsou jiny zespoda.

Já taky teď předělávám zadek na face. A musím měnit všechno. Nárazník, lišty pod světla a světla taky! Jinak by to prej nešlo!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim ze menit svetla i listy pod ne je zbytecny, jezdi spousta octavek ktery maj novej naraznik a stary svetla a listy. Ze to "prej nejde" se mi nejak nezda. Nejaka uprava se udelat musi ale nerek bych ze to bude neco velkyho, ale rad bych slysel zkusenosti od nekoho kdo to opravdu delal ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Porad se nenasel nekdo, kdo by mi moch rict, jesi nacpu faceliftovej naraznik misto predfaceliftovyho k puvodnim svetlum?

jo to jde, ale nevybavím si ted ty lištičky, jestli předface lištičky pujdou na face narazníku klasicky zasunout, nevybavuju si ty zobačky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

má se to asi takhle, novej nárazík je stejnej jako starej, tzn výměna kus za kus, je jedno jestli je to předface nebo face.

pokud měníte světla za face sou dvě možnosti (je jedno jestli je novej nebo starej nárazník) buď dáte face lišty tak jak má bej (je zase jedno jestli je new nárazník nebo old) nebo použijete staré lišty a musíte je upravit. respektive zkrátit, buď ze spoda, to má tu výhodu že při pohledu z vrchu neuvidíte ten upravovanej řez, ale jak je to zkosený tak je o pár mm menší šířka tý lištičky, když to upravíte z vrchu tak budete zase vidět jak je to řezaný, ale bude to sedět víc.

http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...dnichSvetel.htm

Já jsem upravil ty původní, ale už mám připravené face, takže to bude tak jak má bejt.

Jo a ta ochraná předface lišta co je v nárazníku nepasuje ze starého na nový a naopak.

Nová je docela drahá, ale na vrakovišti si vyberete nějakou pěknou za 200-300,-

Editováno: , autor: -Martin-
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...