Přejít na obsah

Čištění sedaček


vittorio

Doporučené příspěvky

mam otazku !

vycistil som si 5 sedaciek VANISHOM vybral som ich von a dal do vane poriadne vycistil oplachol vodou pekne ich vycistilo ako nove robota cca. na 3 hod. teraz ma vsak cakaju predne sedacky ale tie su vyhrievane mozem aj tie takto vycistit alebo radsej nie ??? myslim teda ci ich mozem tak namocit a pretepovat kefkou a oplachnut sprchou ci sa nahodou nieco nestane vyhrievaniu ...

dakujem ...

PS : kto ma cas a priestor odporucam klasicky VANISH perfektne vycisti a aj pekne vonia ! staci jedno balenie na cele auto takze za cca. 10.-eur mate komplet vycistene auto !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no osobne si neviem predstavit zeby boli este cistejsie ale necham si poradit ... co patri teda k profi pripravkom na cistenie interieru ? a tie sedacky by som samozrejme vybral von dal do vane poriadne precistil nechal vyschnut podla potreby cca. tyzden ... ani tak by si mi neodporucil ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sedačky s vyhrevom čistim iba s tepom v spreji. Nastriekam penu. Necham chvilku posobit. Popripade s jemnym kartacom pošolicham a vysajem resp. utriem handrou. Snažim sa ich nezmačat.

Inak na koberec pouzivam Vanish. Funguje. Dverove tapeci čistim taktiez tepom v spreji. A to mam RS intros, ktory sa spini jedna basen. Stacia trosku zaprasene nohavice a hned je sedacka spinava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok ale este stale som nedostal jasnu odpoved mozem ich umyt tak ako ostatne vo vani alebo nie ? este pripomeniem sedacky s vyhrevom a airbagom ... ak sa da poprosim jasnu odpoved ANO alebo NIE mame doma 2 auta tak ak mi jedno bude stat aj mesiac to nieje problem ... dakujem za pochopenie !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze teda nie ! no uvidim ako sa mi podari vybrat sedacky aj tak mi ohrev na soferovej strane nejde tak si to dam skontrolovat a uvidi sa ... ideal by bolo ak by to bolo bez problemov skoda ze som neurobil fotky pred a po vycisteni 5 sedaciek ako ich vycistil obycajny VANISH na rucne cistenie je to fakt super a to som pedant na cistotu v aute ! mozem povedat ze su ako nove a vazne si osobne neviem predstavit zeby boli este cistejsie aj ked vsetko je mozne ... moja rada pre ostatnych co este len rozmyslaju nad cistenim interieru : vybrat vsetko von sup do vane alebo na dvor poriadne jemnou kefkou prekefovat / pripravok VANISH na rucne cistenie / dobre oplachnut a sedacky ak neboli vyslovene zas... tak budu ako nove ! ja som ich cistel v tejto zime doma nechal odtiect vodu do vane a polozil pred radiator a za cca. 4-5 dni budu urcite suche teda aspon moje vyschli ... dvere si nechavam na leto aj koberec na podlahe ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 11 let později...
  • o 6 měsíců později...
V 16. 8. 2021 na 14:38, OndraVy napsal:

A jak čistíte látkový? Podle mě se to může stejně jako sedačky v obýváku, ne? https://www.bytcentrum.com/clanek/42-jak-vycistit-latkovou-sedacku-vas-kompletni-radce Ty budou ještě citlivější

Já mám tenhle a bomba. Můžu čistit jak koberce, tak sedačky a můžu s tím vysávát i na sucho. 

https://www.hydroclean.cz/gisowatt-pc-p35/52/

 

Gisowatt PC P35

Editováno: , autor: martinrec85
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...