Přejít na obsah

1.6,55kw...bílý kouř!!!


rimpo

Doporučené příspěvky

No svádět, vylágrovanej motor na to, že je na auto moc slabej u mě teda neobstojí :p . Primárně je to záležitost majitele jak se o motor stará. U ojetiny z českého bazaru to ale dřív či později dopadne takto-bohužel :feve:

Tak tak já na svý 55kW mám najeto tachometrových 170000 auto je z bazaru rok 97, počítám že je to stočený, ale už když jsem auto kupoval koukal jsem na to jak je motor vyfintěnej a podle toho odhad předchozího majitele. Vzhledem k tomu že motor byl čistej a úhlednej a celý auto nablejskaný tak jsem si ho nakonec vzal. Předchozí majitel dodržoval udržbu a servisní intervali a ten můj si od intervalu k intervalu neveme ani litr oleje navíc, nedolejval jsem, auto modře nekouří a ani bíle. Je v pohodě. Takže jak říká TomášT vše je na majiteli. Jinak znám taxikáře co tu u nás jezdí s přesně stejným autem co mám já 55kW 97 GLX červená rally a minule jsem se s ním svez, měl na tacháku 185000km ale ty zvuky který auto vyluzovalo byly příšerný, motor měl zvuk jak diesel byla to taky první okta kterou jsem viděl rezatou, no hnus pohledět, auto od pohledu zanedbaný a problémy řešený až když něco upadne. Pak se vyráglovanýmu motoru po 150000 nedivim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasně že uložení na pravé straně je u Feldy i Okty jiné, ale to že má motor jiný držák ještě neznamená že je úplně jiný. Ono i to kódové označení, které je u Okty i Feldy AEE naznačuje že je to stejný motor. Další modifikace pak označovali už jinak (AEH,AKL-to jsou stokoňky)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ja zase neco prihodim - daval se tam mezi kus, ktery mel jinak predvrtane diry :)

myslim ze jsem to videl na 1.6 fel. prevodovka klasicka felicia

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...