Přejít na obsah

1.9 TDi 2001 66 KW AGR slabší tah


Smoker87

Doporučené příspěvky

To by mě zajímalo jesi je to moje tam origo nebo ne ??? Nevím ale jak to zistit, auto je dovoz 1 majitel bez viditelných zásahů až na ty moje : Jinak trysky max spokojenost, ale po roce už to chce trošku oživit :palec2:

Editováno: , autor: olaf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

panove dneska byla Octa v Servisu Skoda.Byla na Diagnostice VAS. po hodine co bylo v servisu telefon ze auto podle vagu je v poradku nikde zadnej problem vse sedelo.ani jedna chyba za ten tyden.Proste nic nenasli.pak mi volal technik znova ze si vsimli divneho chodu motoru a ze to vypada prej jako kdyby sla na 3 valce.ze by to mohli bejt taky vstriky a zacal do me valit ze by to chtelo i zmerit kompresi.tak to uz sem rek ze nechci delat. no nevim nevim ale vypada to na vstriky.

Co si myslite vy?

odpoledne jsem na to koukali s kamaradem a vsim si ze by v hadicce co jde za naftovym filtrem do motoru litaj bublinky a to prej neni dobre.mate nekdo zkusenost? a taky rikal ze mam zkusit okouknout intercoolerze muze bejt zahvizdanej?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem zasel pro ventil N 75 v SKoda orig Servisu.Ventil Stál 1002,-kč :D cos velmi levne si myslim nato ze to je ze skody.Vymeneno prijde mi ze uz mam plyn citlivejsia 160 jsem zatim jel nejvic ale 100% to jeste nebude.

Nouzák povoli jen 3000 Otacek? ja 3000 prekonam

a muze mit turbo tlaky dobry ale buze zlobyt?

nebo vstriky?

mohli by mi nekdo na toto odpovědet?

Me se delo neco podobneho, mam ale 81kW a motor ASV, jak jsem to koupil, tak vsechno v pohode, jezdil jsem porad po meste a najednou jak jsem chtel trochu vice pridat, tak to taky spadlo do nouzaku, kdyz jsem to chtel vytocit, tak tech 3000 otacek jsem prekonal taky. Potom ale stacilo jednou si zajet delsi trasu, coz znamenalo jet porad pres devadesat, behem te jizdy mi to ze zacatku spadlo asi trikrat do nouzaku, tak jsem to hned vypnul a zase nastartoval no a potom to uz prestalo delat. Od te doby jezdim delsi trasy docela casto a uz to nedela. Podle mne tim, ze jsem jezdil po meste a turbo se ani poradne nezaplo, tak se zanesly naklapeci lopatky a potom jak jsem jel mimo, tak se to profouklo, saze vyletely ven a zase to jede tak jak ma...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DaCi: vytoč ho pořádně až k červénému a pak uvidíš zda funguje jak má.. ;)

JJ, to víš, že mi to nedalo a zkusil jsem to. A šlo to bez problémů. Jednička plyn až na podlaze, dvojka plyn až na podlaze, trojka, čtyřka to same a vždy až k červenemu. A v pohodě. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...