Přejít na obsah

Nastavitelné opěrky hlavy???


Akrubek

Doporučené příspěvky

No a například mě to vadí. Ta pevná opěrka mě nutí hlavu do nepřirozenýho úhlu. Mám sedačku spíš kolmo a opěrka je moc dopředu. Taky mi vadí, že se nedá vysunout dost vysoko :(. Niko do tu nemusel řešit?

Souhlasím naprosto s Benem, mám taky sedačku docela kolmo a opěrka je moc vepředu. Při dlouhých cestách mě někdy bolí krční páteř a svaly. VELKÁ škoda že opěrky nejsou sklopné. Občas ji úplně vyndám, abych mohl mít hlavu více vzadu, ale vím, že to není bezpečné. Jinak nevím jak to řešit. Jestli by tam třeba nešly opěrky z OI ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a proto holt případně vybrousíš, když bude nutno, aretační závěr, nebo nasuneš na tu tyč kus hadice, až si opěrka sedne na opěradlo. Když si s tím člověk pohraje, ani to nebude nápadné.

Nebo mě napadá, když to bude hodně nutné - nešla by tam zadní prostřední opěrka? Jestli je rozteč stejná, je opěrka jinak tvarovaná a třeba by šly ty tyčky přihnout tak, že by opěrka tolik netlačila. Třeba to nebude hezké napohled, ale funkční.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm koukal sme na to, ale obavam se ze bez najekyho zasahu to nepujde. Jak uz sme nekde psal sednou tam operky z OII, ktery jsou naklapeci . To by to mozna vyresilo, ale musel bys trefit potah, nebo je pretahnout nejakejma "skoda" navlekama.

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 9 let později...

Nevěděl by někdo či nemá někdo možnost vyzkoušet, jestli by do předních sedadel Roomstera/Fabie II pasovaly podélně stavitelné hlavové opěrky z minulého Passatu (B7)? Viz foto.

 

Říkám si, že by to mohl být ideální lék na můj bolavý krk při dlouhých cestách v Roomu. Jeho hlavový opěrky jsou pro mě trestem.

 

Díky moc.

opěrka1.PNG

opěrka2.PNG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...