Přejít na obsah

Novej klíč


Pinky

Doporučené příspěvky

Zdar Chlapí,

tak se mi stala jedna nemilá věc. Dneska jsem se šel koupat do zatopenýho lomu a zapomněl jsem v kratasech klíč od mé Octávy. Sic tedy jsem si nechal přivést náhradní, ale ted budu nesvůj, dokud si nenecham udělat novej. Ne z toho, že by ho někdo našel :-D,ale z toho, že náradní klíče došly.

Může mi někdo tady jasně dát postup, co teď? Nikdy jsem nad tím nepřemýšlel, takže nic moc nevím. Když půjdu do škodovky, tak to prej vyjde na 2500,- V současné době mam jen ten náhradní klíč a toď vše. Je to 1,9 Tdi 81 Kw Ambiente rv. 4/2001. Dík za info.

Editováno: , autor: Pinky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

řešilo se to i v sekci Fabie :)

Ale sám jsem si tím prošel u O II.

Pokud máš původní zámky, tak si v jakýmkoliv autorizovaným prodejce škoda objednej klíček, ale vyjdou tě asi aji na víc jak 2500.. mě sklápěcí vyšel na 3300kč. Pokud chceš jenom klasiku (což můžeš u O1 mít, tak to bude určo levnější).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jardo: ano jistě, dá se to sehnat levněji tak jaks psal.. ovšem to je potom o výměně celých zámků, nakodování atd.. a pokud nemá Pinky patřičný vybavení je to časově určo náročnější a ve výsledku možná i dražší..

Pokud chce fakt jenom klíč (kopie toho co má, přesně tak jak píše) tak u toho vystřelováku origo škoda těch 3tis. Kolik stojí na O1 klasickej nevím, ale vidím to na cca 2tis..

Pinky: dej vědět jak jsi se rozhodl nebo jaké ceny ti dal dealer..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vzdyt klice delaji v kazdem zamecnictvi ne?? ale bohuzel nevim cenu, ptal jsme se kdysi jen na vybrouseni ktere stalo 250 ale kolik stal novy klic(meli je tam vystavene) a na kolik vysla tycinka nakodovana nevim, ale urco levneji nez ve skodovce kde se plati i za vstup do hlavnich dveri :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska jsem se v tom krapet rejpal, tak ve škodě to fkt vyjde klasickej něco kolem 2500,- záleží na dealerovi. Na vystřelovák se vybodnu, na to to nejezdí. Ptal jsem se normálně v obchodě a jsou schopní mi objednat klasickej klíč s čipem za 920 bez daně. Pak co jsem se dočetl, tak se klíč dá do zámku a přes VAG se to naprogramuje, jestli jsem tomu dobře porozuměl. Takže počítam, že finální cena když to budu dělat přes známé tak do 1500,- .

V pondělí budu vědět ještě víc. ALe trojku za blbej klíček nedam ;-))))

Jde o to taky, že mam externí alarm a dva (dnes už jeden dálkáč). Takže auto zamykám přes toto a ne tlačítkama na klíči, takže musim zjistit, zda-li by to nešlo naprogramovat odmykání a zamykání tlačítkem na klíči. No uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak to je dobré, nevím, co tam mam za alarm, byla by to docela náhoda, kdyby tam byl, no kdyžtak bych ho nechal vyměnit. Jinak tedy je to tak, že se nechá udělat kopie orig klíče a pak se to přes VAG naprogramuje (ten chip) v klíčku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naprogramovat odmykání a zamykání tlačítkem na klíči jde jen na alarmu od Jablotronu. Jiné alarmy to neumí.

Ide to aj na inych alarmoch, akurat treba mat verziu na ovladanie povodnym DO (priklad META). Ked mas na ovladanie DO alarmu, tak to ide len s niektorymi verziami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...