Přejít na obsah

Mezipodlaha v zavazadlovém prostoru


markus

Doporučené příspěvky

pokud chces mit pod druhou podlahou oteviratelnou rezervu tak ano potrebujes vyriznout dva pruhy koberce. pokud nepotrebujes pro rezervu sahat, tak muzes nechat koberec v celku.

ja kdyz jsem do auta daval dvojitou podlahu, tak jsem koberec orezaval, abych se v pripade potreby dostal pro rezervu a nemusel jsem vyndavat i mezipodlahu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 10 měsíců později...

leží mě doma a zavazí mezipodlaha kdyby měl někdo zájem.

Ahoj viem ze je to uz dost stary prispevok a uz si tu podlahu nastopercent predal ale nevedel by si mi poradit kde taku medzipodlahu kupim? Bud som dementny ja alebo moj google si so mna robi prdel ale nikde to nemozem najst  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  diky moc za radu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Nazdarek,

 

mel bych jeden dotaz k mezipodlaze do Octavie II. Mezipodlahu jsem koupil u autorizovaneho dealera a myslel jsem si, ze jeji montaz bude hracka. Zaroven jsem samozrejme za montaz u dealera nechtel platit. Mezipodlahu jsem snad nejak namontoval, ale dost me prekvapily dva plechace s nekolika nyty, ktere byly soucasti prislusenstvi. Nevite, co s tim nebo kam by to melo prijit? Prijde mi divny, ze by se tam melo neco pridelavat na pevno. Vzdyt podlahu muzu potrebovat nekdy vyjmout a podobne. Neni to asi big deal, ale kdyz mi sem date nejaky komentare, tak budu rad. Diky!

 

Mejte se :)

 

Editováno: , autor: Milan Hanousek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...