Přejít na obsah

BOLERO


Doporučené příspěvky

Ten rámeček je dost odolnej, stačí půlka dřevěného kolíčku na prádlo nebo na šroubovák kousek izolepy aby si rámeček neškrábnul, malinko zabrat a pak už chytit rukama a tahat... Já to začínal nahoře, ale když to sundaval jeden elektrikář, tak to vzal zespoda rukama, zatáhnul a spodek vyskočil a pak odloupnul zbytek.

 

PIN ti zjistí v autorizáku, obvykle za to chtěj 500, založej zakázku, daj si na to hodinu a ještě jsou líný. Jak ten servis nemám rád, tak ti mohu doporučit Eurocar EC v Bohnicích. Nezakládali ani zakázku, jen se mnou došel do auta, rádio jsem měl připojený ale odšroubovaný, tak si ho povytáhnul, opsal nějaký kódy, sednul k PC a za chvilku mi ho napsal na papírek a nic za to nechtěl. Naznačil jsem, že mu za to rád zaplatím, tak si řekl o 50Kč. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spolujezdec není důležitej, můžeš mu to říct... :kol-28:

Já jsem původně taky chtěl Bolero, ale nakonec jsem si sehnal Amundsen+ (hodiny ukazuje, teplotu ne) a to kousek s integrovaným bluetooth handsfree. Amundsen stál myslím 6 nebo 7 tisíc, GPS vnitřní anténa asi 500 a pak kabel s mikrofonem asi za 500. Mám navigaci, přehrávání z SD karty, můžu bezpečně volat... Navíc mam před FL OII a tam je s Bolerem problém s jasem, musí se dávat verze ze Supa se senzorem a ani tak to v 80% případů nefunguje.

Bolero je sice hezčí, podobá se Columbusu, ale je to za 5litrů pořád jenom rádio a ten měnič CD je zbytečnej, když si na kartu těch CD narvu třeba 20.  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpověď ze Škoda Infoline ohledně zobrazování času a teploty na Boleru:

 

Autorádia Bolero, která byla montována do vozidel Škoda Octávia, modelový rok 2009, nebyla funkcí pro zobrazování času a venkovní teploty ještě vybavena. Tyto funkce byly u autorádií Bolero zavedeny až od modelového roku 2011.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

pánové prosím o radu. Třeba tady někde je odpověď- v tom případě jsem špatně hledal. Mám octavii 2 facelift 2009, autoradio Blues. Chci ho vyměnit za Bolero. Stačí pak jen vytáhnout kaslík a staré radio a napojím nové nebo musím ještě něco dokupovat než to začne hrát? Pokud ano, děkuji za odkazy co všechno je potřeba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...