Přejít na obsah

BOLERO


Doporučené příspěvky

Ahoj plánuji vyměnit rádio swing za bolero mam octavii fc 2010 co vše potřebuji koupit k boleru aby 100% fungovalo? A další věc mam přední i zadní parkovací senzory. Bude nutné zřejmě nějaké kódování.. kdo by mi to nakodoval v blizkosti mladé boleslavi? A poslední vec budu chtít prodat poté swinga ale nevím kde mám vzít kód. A ještě jsou nějaké rozdíly v bolerech třeba novější umí neco navíc? Diky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravim, bohuzel mi Bolero neumoznuje ovladat BT Audio. Hraje to krasne, ale chtel bych to ovladat na radiu/volantu. Zkousel jsem Android a WP. Cetl jsem na VW foru, ze to umi novejsi verze. Jenom tam nepisou, zda jde jen o verzi SW. Neresil jste to nekdo ? (O2FL MR2011). 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám taky Bolero dostal jsem ho jako dárek.nemá to čidlo na světlo.Vím řešilo se to tu milionkrát.Já mam jen jednoduchou otázku.Nedá se přes VaG nakódovat aby to rádio svítilo pořád stejně.štve mě že ráno dojdu do auta a rádio svítí úplně božsky po ani ne 2 minutách se ztlumí.podle všeho to má mít senzor v budíkách.Ten nemám Děkuji všem za odpověď   (kdyby jste cokoliv potřebovali v ETCE tak řekněte dělám stím každý den v práci takže mám etku na VW Audi škoda)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

VIRTIM: tak posun na další/předchozí skladbu ani pauza nejde jak na radiu tak ani na volantu. Jedině v tel. Jinak ten zvuk fakt nic moc. Aby to hrálo stejně hlasitě jako z SD karty v Boleru musím to více zesílit, ale možná to je nastavením přehrávače v tel. Ten je totiž nastaven na poslech přes sluchátka.

 

PS: na verzi jsem zapomněl, ale hned jak se dostanu do auta přihodím to sem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já tam mám místo názvu skladby a interpreta jen myslím BT Audio a tlačítka pauza a další/předchozí skladba tam sice jsou ale nejsou zeleně ohraničený takže neaktivní

 

PS: jinak rádio je tam z fabriky jelikož jsem auto koupil od ŠkoFinu po skončení leasingu

Editováno: , autor: Ovce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím, sháním někoho kdo by mi byl schopný na mé Octavii r.v. 2005 zprovoznit Bolero ze supa II. Jedná se mi hlavně o mf volant a parkováky, takže novou getaway a fl jednotku parkováku a nějákou frekvenční výhybku, jelikož mám ve voze 1tunerovou přípravu. Někdo nejlépe z moravskoslezského kraje. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahojte, precital som si cele toto vlakno kedze som pred tyzdnom kupil do svojej OC II bolero a neda mi nepodelit sa s vami o moju skusenost.

 

Moja OC II - MR2008 - pred fl., prevedenie SCOUT, digi klima, multifunkcny volant, maxidot, dazdovy senzor, svetelny senzor (comming home, leaving home), xenony,....

 

Predtym radio MP3 Stream, kupil som tam Bolero z OC II fl. rocnik 2010, NEvybija mi baterku takze netrebalo kupit novy gateway, multifunkcny volant mi funguje aj mi pekne zobrazuje udaje na maxidote, antenu mam len jednu zatial som ale behal len po meste a signal zda sa je dobry aj s tou jednou antenou (radio ale moc nepocuvam takze aj keby to neslo nevadi mi to, hudba mi ide hlavne z SD karty). Jedine co mam v plane vymenit je RJ zadnych parkovacich senzorov aby sa mi zobrazovali na displeji, RJ klimy riesit nebudem (moc penazi skoro za nic). Hlavny dovod ale preco tu pisem je tolko diskutovany JAS . Funguje mi uplne normalne, da sa mi nastavit od najtmavsi po najsvetlejsi (nemam tam moznost automaticky) a cez den ked na radio svieti priame slnko to samozrejme nie je nejake uplne ziarive, ale je to velmi dobre citatelne a v tme samozrejme vyborne. Prirovnal by som to k videam ktore sem dal uzivatel Stanson na strane 31 tohto vlakna. Napada ma jedine ze je to vdaka tomu, ze mam ten svetelny senzor na funkciu leaving home a coming home? Snad moje info niekomu pomozu alebo ho aspom inspiruju pri rieseni problemu s bolerom, prajem pekny den ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vsak u 08 vetsinou nepotrebujes menit gateway. Aby ti fungovaly parkovaky potrebujes vymenit jednotku + upravit kabelaz. Jak funguje zadio z OII netusim mam ze SII a da se to, ale nekdy na tom opravu neni skoro nic videt.

Ano v radiu jde neco nastavit, ale porad to ma do optimalniho reseni daleko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím... potřeboval bych radu koupil jsem Octu RS face 2009/6 a zlobím mě tam bolero... když nastartuji tak se mi cca po 30s ztlumí zvuk a nejde nijak přidat musím buď to radio vyp/zap a nebo přemáčknout na "media" a pak zpět na "radio" a pak už šlape normálně... tak to by byla jedna vada která mi až tak nevadí.... horší je že když se snažím tam dostat cd tak mi ho to nechce vůbec "sežrat" objeví se mi nabídka na 6 prázdných pozic a když některou z nich zmáčknu tak se mi objeví nápis: "prosím čekejte" a nic se neděje čekal jsem i 15min. a nic..... nemáte někdo s tímto problémem zkušenost??? každá rada vítaná... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...