Přejít na obsah

BOLERO


Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Vědomě jsem koupil Bolero s požkozenou cd mechanikou a čtečkou karet ( pálí karty ), do cd mechaniky nejde vložit cd a píše mi to tohle ''chyba int. cd mechaniky. Ověřte zda není otvor blokován. V opačném případě kont. prodejce.'' Našel jsem nahradní mechaniku na alliexpresu cca za 20 dolaru. Myslíte, že pomůže výměna?

A problem s se čtečkou je takový: vložím kartu a během par vteřín se začne s radia kouřit a karta je propalená skoro na skrz, ale pří to pálení načíta. Na alliexpresu jsem našel náhradní díl, ale tvrové je jiný. Je možné,že Bolero od Škody a VW je jíné.

Zde odkaz na čtečku. Odkaz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdravím. Tak jsem si taky myslel, že nebude problém dát do O2 MR 2005 (MF, digikmima, park. sensory) místo prskající Audience Bolero. Ale po přečtení fora jsem mimo. Už vím, že by to muselo být Bolero ze SII, musel bych asi vyměnit gateway. Ale už mi nejsou jasný ty 2 antény a taky mám soundsystem. Takže závěr: Není tu někdo od Jbc, Lbc po MB, kdo by mě to vyléčil popř. vyměnil ? Hlavní anténu jsem už vyměnil za origo (mám tam HF) a nepomohlo to. Díky !!!

Editováno: , autor: jarda.65
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja nevim co ti prskalo na Audienci, hraje slusne. Musel bys vymenit gateway, jednotku parkovaku a upravit kabelaz (aby se zobrazovalo na displayi) Na 2 anteny existuje redukce za 500 a funguje to. Nejvetsi problem je se SS s tim ti to nepojede. Musis vybrat jine radio, myslim ze Columbus by mel byt ok. To ti poradi nekdo zkusenejsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radio je originál, anténu jsem vyměnil za originál. Zdálo se, že je to lepší. Jenže ono na místě to hraje asi líp. Za jízdy se ukázalo, že je to stejný. Dělali mi to v "servisu" a už měli zadělaný čalounění. Tak jsem tam nechal tu novou. 

Editováno: , autor: jarda.65
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj, procházel sem celé toto forum ale raději se chci ověřit. :-) Chci si koupit Bolero do předface octavie a chtěl bych, aby mi to všechno fungovalo. Mohl by mi prosím někdo napsat jen všechny písmenka gateway jednotek, které pro to vyhovují, případně i jaký je mezi nimi rozdíl? :-) Abych si ji někde dokázal předem sehnat.

 

Děkuji moc :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ahoj, chtěl bych si koupit tohle autorádio: http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/skoda/oem-rcd510-3td035190-skoda-2din-touch/ .

 

Mám O2 r.v. 2008(březen), aktuálně je v autě originál autorádio Stream.

Nemám parkovaky ani ovladaní na volantu. Nepotřebuji videt na autoradiu teplotu, cas ani climatronic. Jediny co potřebuju aby to zvučilo a fungovalo HF. Budu kromě novýho ramečku potřebovat něco dalšího, nebo bude případná instalace a bezproblémové fungování složitější?  

 

Díky za odpovědi.

 

Edit 28.6.16: Tak tady je to mrtvý koukám, takže jenom pro info kdyby někdo řešil něco podobného. Radio je ok, nebylo potřeba nic přikupovat, ze začátku jsem měl problém s jasem displeye, dokud mě netrklo, že vedle volantu je naký štelovatko na jas. Takže stačilo jenom přepnout ovladaní světel doprava a jas dát na maximum - všechno už je v pořádku, nezáří to jak lampion, ale je to normálně čitelný. Za ty prachy slušný stroj.

 

Obrázek: https://drive.google.com/open?id=0ByVUM2VifJTwZ2ZzTjd5T3ZQMHc

Editováno: , autor: rime
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahoj, chci se zeptat, zda je problém, když u antény chybí tzv. bílá krytka, viz první foto. Na druhé fotce už je vidět, jak vypadá ona bílá krytka.  Bude to mít nějaký vliv na funkci antény?

Když jsem rádio zkoušel v autě, vše fungovalo, ale kabel antény z auta držel tak tak. Předem díky

20160811_122035.jpgBez názvu.jpg

Editováno: , autor: jirikz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...