Přejít na obsah

BOLERO


Doporučené příspěvky

Návštěvník

Rozbehal niekto z vas vacsiu pamatovu kartu ako 16GB?

Niekde som cital, ze aj 32GB by malo ist, mam doma 2ks ale ani jednu nenacita :( 

Resp. nacita priecinky ale skoro nic tam nie je :(

A 64GB ani vobec nenacita.

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, potreboval bych poradit, koupil jsem O II FL (2009) s Bolerem a nejde mi BT-audio. Handfree pres BT normalne jde, ale media mi prehrat nejdou. V nastaveni Bolera jsem BT-audio povolil, ale dlazdice,. ktera se v objevila neni aktivni (nejde na ni prepnout) a telefon vubec nenabizi moznost prehrat media pres SKODA BT. Je to problem pouze softwarovy, tedy ze nekdo s diagnostikou mi "povoli" nekde skryte BT-audio nebo hardwarovy a Bolero A2DP proste neumi? Predem dekuji za rady. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Ahojte,

mam radio škoda bolero 1Z0 035 156G hw007 a sw 0030. Mam s nim vsak problem ze po nastartovani sa radio nezapne - zapnem ho manualne. Ked auto vypnem radio sa vypne,,, no potom sa samo zapne (cas je rôzny). Viete mi s tym nejak pomoct? pripadne vie mi niekto poslat novsi SW ? naflasovat si to viem, - nechcem to zadarmo .

 

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

soft mi poslal jeden kamos - ten iny soft ako 0030 pre moje cislo dielu uz nema a byva cca 200km odo mna,,, a druhy kamos co byva v tom istom meste kde ja robi vo VW takze mi to on flasoval ... ja som iba majitel pokazeneho radia :-)

Editováno: , autor: petog
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím všechny mám O2 předf MR08 měnil jsem radio STREAM MP3 za BOLERO z O2 FL jak jsem se dočetl tak gateway mám 1K0 907 530 Q tím pádem by my asi vybíjet baterku nemělo co jsem se dočetl, další věc je parkováky tam mám jednotku 1Z0 919 283 B aby my zobrazovalo na radiu je třeba jakou ????

Další věc je že jsem měnil multifunkční volant předfl za fl multifunkční nefunujou tlačitka ani klakson podvolantovou jednotku mám 1K0 953 549 G je ji třeba taky vyměnit a popřipadě za jakou ? předem dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Kdyz bych chtel koupit Bolero do dvojkove ofce po FL nemusim se obavat vybijeni baterie a podobnych p.ovin? SD karty to bere jenom 16GB nebo to je ojedinely pripad? Jakeho vyrobce Bolera shanet, co jsem se dival tak Amundseny dela taky vice vyrobcu (Blaupunkt a Delphi) u Bolera je tomu taky tak?

Editováno: , autor: Grooverider
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem z toho jelen. Mě nejde až tak o vzhled ale o kvalitu zvuku. Myslel jsem, že Bolero je jenom jedno a to s tím nápisem Bolero o tom RCD510 jsem nevěděl. Takže pokud bych nesehal RCD510 ale pouze klasické Bolero tak je tam nějaký extra rozdíl, krom vzhledu?

Rámeček je až to poslední co budu řešit.

Nj, jak to sháním, tak se potom slehla zem, to je vždycky jako na zlost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RCD510 je označení pro rádio od VW vypadá úplně stejně jak bolero ale má podsvit červeně. Možná ten čtvercový model vypadá pěkněji ale taky má více problému s novějšími jednotkami HF (nezobrazuje diakritiku a pak je komunikace z HF přes rádio nepoužitelná) to samé první verze bolera po faceliftu (ty obdélníkové), nepomůže ani poslední firmware. Co se týče kvality zvuku je stejná rádia používají stejný koncák možná na filtru jsou jiné kondíky ale to je asi tak vše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Mam Bolero. Ako viem z neho vytiahnut AUX ?

K Flashu, niekto sa tu X krát pýtal, či vie niekto v Ba flashnut Bolero, ale nikto neodpovedal. Vie, že sa to dá dom aspravit, ale treba návod a soft. Ale nikto sa nechce poradiť. Ja to smutne, ale napr pri telefonoch nema nikto problem sa poradit ako na flash . Sam som X krat flashol rozne telefony. Ved ja to nechcem na kšeft, ale niečo sa naučiť. Kto to nevie, ide do servisu. Aj s autom, aj telefonom. 

Tak poradi niekto ako na to ? Stači ale povedať, ze to by stalo vybavenie XXX€ a nebudem sa do toho miešať.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ked radím niekomu, kto si pose.ie telefon, tak mu napíšem, tu máš image, tu ovladače, a tu je návod, daj bacha na toto a toto....ked si to dodrbeš, neplač, nemal si sa do toho púšťať, ale na 99% to pojde. A vždy sme to rozchodili.

Tuto pri autách je to celé nejaké "tajomstvo"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahoj všem , mo bych vás poprosil o radu ,mám OII facelift  rok 2011 elegance s MF volantem  bez BT modulu   , a mám rádio Bolero , chtěl bych tam dát buď Amundsena  s BT modulem a origo anténou  a kabeláží rok 2011 z Octavie  2 a nebo columbuse  s BT modulem a origo anténou a kabeláží  rok 2009 z octavie  , chtěl bych si pak ještě dodělat couvací kameru  , Budou mi obě varianty  fungovat na té mé O2 ??

Do čeho by bylo lepší jít ? a co by to obnášelo ,rozhoduji se  i kvůli ceně columbus by byl lepší ale je dražší

Děkuju za rady .

 

Editováno: , autor: pasa444
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...