Přejít na obsah

BOLERO


Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Zdravím..

Vím, že se to tu asi už kolikrát řešilo, ale to téma je tak rozsáhlý, že bych to hledal dva dny..tak se omlouvám za dotaz.. Mám O2FL.r.v.2011..radio Swing..bez blothooth jednotky.. výbava.. multifunkční volant, parkovací senzory, přední i zadní.. dvouzónová klimatizace climatronic,maxidot....atd.. Mám možnost koupit starší.. funkční Bolero..z O2 taky FL 2012..a chci se zeptat,jestli po namontování bude všechno fungovat,tak jako na Swingu..(zobrazovat na rádiu..senzory..climatronic..atd)A nebo se bude muset něco dodělávat.. anténa.. přehrávat.. nahrávat..rogramovat... díky za odpověď..

V 21. 10. 2008 na 10:40, Kamil77 napsal:

tak to je síla, já za něj dal 7000,- , ale nevím přesně co všechno umí a jak to nastavit

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 37 minutami, Thief1 napsal:

Všetko bude fungovať. Jediný problém môže nastať, ak to bolero bolo v aute, kde bol aj soundsystém. V tom prípade by ho trebalo prekódovať, ak nie, tak je to len plug n play výmena. A samozrejme, k tomu boleru treba mať aj PIN kód.

super... díky za rychlou odpověď..👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
před 8 hodinami, h2o napsal:

A jednotka BT je pod sedadlem spolujezdce? Nebo si ji dodělal?

je pod sedadlem řidiče.. dodělaná..a Bolero vyměněné .. dřív byl Swing..jednotka je 5NOO35730D.. rádio píše .. nepřipojeno... Auto má multifunkční volant....multidot..na něm jí nevidí..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Dobrý den, mohl by někdo poradit kde by mohla být chyba? Případně jak zjistit, co je špatně? 

Hledal jsem zde na fóru a našel jsem podobný dotaz u O3, bez odpovědi.

Teď již co mě trápí. Mám O2 (2012) , rádio Bolero, které chytá velmi slabý signál. Rádio šumí, vypadávají stanice. Po přepnutí na další stanici a zpět je vše v pořádku..pár minut jde stanice dobře a pak začne opět šumět nebo vypadne. 

Na diagnostice mi nic nenašli a poslali mě za autoelektrikáři. Ještě, než nějakého najdu mě napadlo se zeptat zde, jestli už to třeba někdo neřešil a neví tedy, kde je zakopaný pes. 

Vadná anténa? Vadný tuner nebo jiný komponent? Děkuji Dominik 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, precital sim cele vlakno ale  na vsetko nemam odpoved. Kupil som si Bolero od chlapika co tvrdi ze je vsetko ok.

mam o2 predFL, multifunkcny volant, BT, zadne smzory.

kus za kus som si vymenil radio, robi to ze neide sd karta(da sa opravit ked) a tiez keby bolo zaseknute cd, ale ani mi neukazuje zadne senzory s kurenie zadnych okien co strem ukazoval. Vie mi niekto poradit? Ci treba vymenit gateway alebo nakodovat? Pripadne novy sw do radia?

 

dakujem za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zobrazení klimatizace - nutné dát FL panel klimy+rámeček, zobrazení senzorů - nutné vyměnit RJ parkováků za FL, ke všemu nutné mít FL gateway.. správná gateway je u předface od 07/2007... starší auto bude vybíjet baterku - bud přehrát nebo gateway vyměnit. pouze přehrání vyřeší vybíjení, pro zobrazení pdc a klimy nestačí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj,

 

koupil jsem si rádio Bolero (1Z0 035 156 F, HW 008, SW 0053) a něco v rádiu během provozu bzučí (přímo uvnitř, nikoliv v reproduktorech). Tipuju, že je to displej, protože při změně jasu se tón bzukotu nepatrně změní. Občas se ale stane, že po zapnutí rádia je chvilku klid a bzukot se objeví až po několika sekundách provozu. Co s tím? Je to standardní vlastnost těchto rádií nebo mám jen špatný kus?

 

Jde o podobný zvuk, jako je v tomto videu.

 

Děkuji

Zbyněk

Editováno: , autor: drasar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, jan.machalik napsal:

Tipoval bych to na ventilátor v tom radiu...

Pokud to má být reakce na můj příspěvek - zmíněné Bolero má ventilátor? Nikde jsem si nevšiml větracího otvoru (možná jsem se jen špatně díval)... Kde je ventilátor umístěn? Mně to zní spíš jako cívka, ventilátor obvykle klape.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

zdravím.. potřebuji poradit, ohledně Bolera, Octavia 2.. mám bloethoot jednotku ..5NOO35730D.. vše fungovalo hovory... kontakty... audio přes mobil...a najednou z ničeho nic se mobil přestal přihlašovat pro volání... připojí se jednom jako audio..lze poslouchat hudbu, ale nedá se telefonovat..v mobilu v nastavení blothooth je všechno v pořádku... ale telefón se prostě nepřihlásí.. umí někdo poradit?

     děkuji...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...