mira Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 http://www.novinky.cz/clanek/146707-zimni-...nisterstvo.html Citovat
Marek Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 No ono to svoje opodstatnění má...všichni Vám řeknou, že zimáče co maj míň jak 4 mm už neplní svojí funkci......samo ale že na sněhu a ledu..... Citovat
paul_tdi Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) no pravě,a ve městě mi to je stejně na houby,když se tu solí....v zimě jinde nejezdím a budu muset koupit gumy!!!chjo i Huml řikal že zimní od Listopadu do dubna ale kolik vzorku to už ne!!! Editováno: 7. Srpen 2008, autor: paul_tdi Citovat
houmik Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 Tohle je nekonecny tema... rozumim tomu, ze lidi ve mestech tyhle gumy vcelku nepotrebuji. Spis me zarazi, ze nam vsechno prikazuje zakon, tyhle veci by mely byt vcelku logicky a samozrejmy. Je zima = nazuju zimni gumy. Kdyz mam zimni gumu sjetou, koupim novou, kvuli vlatni bezpecnosti. Citovat
Jen Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 to Paul TDI:Jen kupuj, s tema olackam co mas to je o hubu... a byla by skoda to nekde oprit. Konecne nejaka uzitecna vec, aspon na cestach nebudou frajeri s letnima ohrozovat ostatni Citovat
tomasch Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 ... spíš už nebudou skoro potřeba letní, bo se budou "dojíždět" zimní v létě , což také není ono. A pak vydaj zákaz zimních v létě Citovat
rkonf Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 no pravě,a ve městě mi to je stejně na houby,když se tu solí....v zimě jinde nejezdím a budu muset koupit gumy!!!chjoi Huml řikal že zimní od Listopadu do dubna ale kolik vzorku to už ne!!! Právě že ty min. 4 mm budou platit jen za novou značkou "zimní výbava", ve městě můžeš jezdit až do 1,6 mm a klidně na letních. Citovat
warhead Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 zda se mi to nebo tam nebylo ani slovo o povinnych zimakach ? ja to zatim chapu tak ze tam nesmis mit zimaky se vzorkem pod 1.6 , ale co kdyz tam budes mit letnaky ? Citovat
rkonf Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) Můžeš mít i letňáky, zimáky se vzorkem min. 4 mm jsou povinné jen za tou značkou. Editováno: 7. Srpen 2008, autor: rkonf Citovat
warhead Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 oukej no ne ze by me lakaly letnaky v zime ale naposledy me z jednoho zlabku stejne tahala micina s letnakama Citovat
Marek Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 akorát že micina má vzorek i na letňákách jako prase :-) Citovat
TomasB Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 další kokotina. Zas jen zákazy a příkazy a nesmysly. Citovat
Marek Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) A ty myslíš, že bezpečnost je nesmysl? Podívej se naše silnici a zejména v zimě......jasně je to o lidech ale i vybavení vozu....a v zimě na auto patří zimáče s pořádným vzorkem, jinak jsou naprd.......na sněhu a ledu...v zimě taky nosíme zimní boty a ne sandálky Editováno: 7. Srpen 2008, autor: Marek Citovat
O.v.i. Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 osobne proti tomu nic nemam - jen mi ukazte cejta, co te nekde v zime kdyz treba zrovna bude snih zastavi a zacne merit..... kor co treba v tech strediskach kde kolikrat je snehu, ze jedes a jses rad... jedine parkoviste apod. ... ja ty 4mm tam mit budu vzdycky ale myslim, ze tohle je jen jako strela do vzduchu......... Citovat
warhead Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 super jeste si k tomu vzorku muzou dat studii ale je to dvousecna zbran jako vzdycky kdyz budu mit treba centakovej vzorek na super starech popraskanejch slupkach tak mi je uplne k nicemu bo ten matros klouze jak po lede PS : Ta micina byla awd to lecos prida Citovat
paul_tdi Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) to Jen:zas take sliky nemam dneska sem to měřil a misty 3-4mm,letos na gumy seru,budu jezdit od tatika fafikem ....uvidime jaka bude vubec zima,už by ale mohla byt konečne pořadna co??takova Ladovskááá Editováno: 7. Srpen 2008, autor: paul_tdi Citovat
TomasB Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 úplně stačilo: způsobíš škodu a nemáš v pořádku gumy? OK, půlku škody poškozeným platíš sám. Citovat
Romariooo Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 Tak to je zajimavy.To jsem nevěděl a každopádně si myslím že to svoje opodstatnění má. Citovat
TomasB Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 no tohle právě neplatí, místo toho udělali zase kokotský zákon. Namísto toho, aby si každej sám zvážil jestli to za to riziko stojí, ta zase jen zakazování a omezování. Citovat
TomasB Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 spíš celou škodu platíš sám...... to by zase nebylo úplně správně, protože si platíš pojistku. Citovat
dmiklos Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 Přesně! Tohle jsem chtěl napsat co sem četl nějaký 2., 3. příspěvek, když ti je jedno tvoje zdraví a chceš zmrzačit ostatní - tak všechno zaplatíš a pudeš si hačnout. Řekl bych gumy sou lepší....Ale to asi všichni co měníme zimáky, když de teplota dlouhodobě pod 10 nepocopíme proč na těch letňákách jezděj... Citovat
Crake Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 Myslim, ze melo byt povinne mit zimaky od listopadu do konce brezna a bylo by... V pripade ze by nekdo treba pri naledi zpusobil skodu s letnima, vymahal bych to po nem... Citovat
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Vloženo 7. Srpen 2008 jsem jednoznačně pro zavedení povinného zimního obutí... 4x4 - 4měsíce v roce, na všechny 4 kola, min. 4mm vzorek a max. 4 roky používání... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.