Přejít na obsah

Mobile.de


josefino

Doporučené příspěvky

Zdravím vás Octaviáni. měl bych pro vás pár otázeček, tak konečně bych si chtěl pořídit nějakou octávii a napadlo mě, že bych si jí dovezl z německa, ale nevím co všecho stím souvisí našel jsem tydle stránky http://suchen.mobile.de/ no a chtěl bych se vás zaptat jsou na těch stránkách normální ceny připadá mi že ty octávky tam jsou až nějak moc levné né?? Zkoušel už někdo brát ate přes tydel stránk??? Vím že mám blbé otázky, ale v tomdle tom se zrovna moc nevyznám dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednoduchy reseni..Nektery inzeraty jsou fake,ale ne vsechny..Samo,ze na inzeratu Octavky z roku 03 za cenu 5000€ nebude neco v poradku. :D

Nicmene,kdyz si vyberes nejaky auto,chce to nekoho,kdo umi dobre nemecky,pokud neumis ty sam..Zavolat tam,tim nic nezkazis..Bud to bude fake a bude to neexistujici cislo,nebo ti to vezmou a muzes zacit jednat.. ;) Vytahni z nich po telefonu vse,co pujde...Jinak se prodavajici necha stahnout na cene vetsinou uz po telefonu zpravidla tak do 500€.. ;) Samo,ze pokud nejsi magor (nic proti tobe,myslim to obecne) tak neudelas to,aby jsi nekam poslal penize predem.. ;) Prodavajici ti auto tak 2-3 dny podrzi i bez penez,zvlast,pokud je to soukromnik a ne bazar..Je i lepsi kupovat auto od soukromnika,nebo v autorizovane prodejne-jejich bazaru.V nemecku maji klasicke bazary bud Turci,nebo Arabove,zvlast v pohranici a tam auta byvaji kolikrat-ovsem ne vzd-neco,jako u nas...Stocene tacho atd...Znas to,tyhle narody jsou smelinari... ;)

Pak uz zalezi jen na tobe,jestli se pro auto vypravis. Pocitej,ze k cene auta musis pricist tak 10tis Kc ohledne prihlaseni,cesty,litani atd.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně jak píše Martyp :palec2: ještě upřesním: cena za pojištění na 5 dní na cestu zpět do ČR cca 80 Euro, cena za převozní SPZ cca 10 Euro, v ČR na STK max. 2500 Kč, emise 300 Kč, na úřadě max. 2500 Kč,

doba, za kterou se dá zvládnout v SRN odhlášení, pojistka atd. může být 1 hodina až třeba do druhého dne, chce to domluvit s prodávajícím, aby ti zjistil tuto dobu a pomohl na úřadě ;)

jde to zvládnout v poho, hlavně nenaletět a pořádně zkontrolovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec chlapi, včera jsem dostal zprávu od Josefína. Taky vozím z reichu, ale Oktavky a Fabie pouze přímo od škodovky, minimálně ze škoda sálónu. Pokud máte tedy někdo zájem o bližší dohodu nebo info jsem na: 777 848 160 nebo e-mail: engelhart@seznam.cz. Do reichu jezdím 1-2 týdně takže není problém. Navíc od dubna jsem si rozšířil dovozový park o zahradní traktory a techniku. Souhlasím s kolegama o Arabech a podvodech, proto vozíme ostatní auta pouze od známích jen ze 4 autoplatzu, škodovky pak jen z autosalónů. Takže záleží na dovozcích, kdo má jaký přístup a známí. Já dodnes neměl ani jeden problém, a to už dost aut mi sjelo z podvalu. Takže pokud bude zájem, volejte nebo pište na e-mail. Tady na fóru jsem už opravdu jen občas, tak je lepší ta ostatní komunikace. ŠKODOVCE ZDAR !!!!!!

Editováno: , autor: olisoft
nepouzivaj na cely text hrube pismo...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 10 let později...

Ahoj, vím, že téma už je tady starší, ale i přesto to. Koupě vozu z mobile.de může být velice výhodná. Spousta lidí jen neví jak přesně na to. Na stránkách je spoustu jak kvalitních tak i nekvalitních vozů a prodejců. Důležité je, dát si pozor na pár základních věcí. Podrobně si pročíst popis, podívat se pořádně na všechny fotky a hlavně podívejte se podrobně na recenze bazaru (koupě od soukromníků bych se raději vyhnul). Koho by to více zajímalo tak se podívejte i na návod jak při výběru a koupi vozu z mobile. de postupovat - https://doveztodal.cz/jak-na-hledani-a-dovoz-aut-z-mobile-de/ :) příznám se, pomáhal jsem s jeho sepsáním, ale myslím, že spoustě lidem pomůže :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...