Přejít na obsah

Chomutovsko


Miloš

Doporučené příspěvky

Kabely prisli dnes MADE IN CHINA.. CENA S DOPRAVOU 440kč kabely v auto kelly starline/china/ skladem 1800kč. Zitra by se melo auto odtahnout do garaze.. a tam vydolovat zbytky gumy ze starych svicek a by se mohli vymenit za nove svicky a nove kabely.Tzn ze do patku by to melo byt pojizdne.. proc pak kvuli sobote?Ja mam v sobotu skoleni ridicu kdyz bych prijel tak jedine k veceru a to nevim jiste.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kibi kdy ty nejsi v praci, ze...? Porad jenom pracujes a honis se za prachama. :smich: Podivej se na Alzbetku, ten si radsi zlomi nohu nez aby musel chodit do prace... :smich:

pěkný h@vno za prachama...jen za prací :aggressive: z Radka si radší brát příklad nebudu, mám svoji nohu rád lol jináč snad vám to výjde a mrknete se do Chaber...a bez pohárku domu ani nejezděte :smich::p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alzbetko o nic si neprisel.. ver.. mi .. skoda slov.. par amerik od filky.. resp ze by od p. novaka?Par aut co tu jezdi bezne po cv.. sprinty bez casomiry...styrkolky skakadla paintball a par stanku s obvcerstveni z navesu udelane mensi podium ja nevim.. proste akce o nicem s vleznym 100kč za osobu a 100 kč za auto.. Ja cekal ze tam bude narvano.. ze se to tam ani nevejde a ve skutecnosti tam bylo par desitek lidi.. z toho polovina poradatele.. Jake byli chabry?/ambri/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a co my Chomutovaci kdy se sejdem na kus řečí ? domluvil by se ten velkéj sraz na Hradci Spozoři jsou zatím dva ,Sejvi už na zařízeno 50 pohárku jidlo a pití je zajištěny se slevou pívko výjde asi na 9kč ale to proberem na tomu Ušaku co tenhle víkend?

Editováno: , autor: alzbetka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar chlapi koukám alžbětko že jsi už v celku v cajku,měl jsem PC u doktora tak že jsem nemohl nahlédnout na forum.Je tu řeč o srazu doufám že tedy ješte nebyl já bych mohl tu to neděli 13.6.2010 v sobotu už něco mám.Zkus te dát hlavy do hromady a něco vymyslet.Tak zatím zdárec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Karlos: v cajku nejsem ale jediné co mužu je řídit auto

Je mi jasný že nejsi úplně zdráv,ale chodit aspoň trochu můžeš.U mně je to už celkem s nohou v pořádku chodím na rehabko,ale pořád nožka trochu natýká chce to čas jinak na kole jezdím,ale není to ono.ať se ti ti ta tvá nožka dobře a rychle hojí,léto je před námi tak ať si ho taky užiješ v plné parádě.Měj se a pozdravj rodinku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok tak ja se stavim.. Nejakej trip plan je?Pojedu s Moji myskou a kdyz bude mit Proces konecne vyreklamovanou baterku ktereou mel mit uz vcera tak snad pojede s tim svym pruserem taky.. a Otecko nevim jeslti se prida.. a mozna by dorazil jeste valesak.. tohoa si neznate.. je z otvic ma cer frs1 a nejak moc polozeny na zemi.. uvidim jeslti ho potkam tak mu reknu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...