Přejít na obsah

Chomutovsko


Miloš

Doporučené příspěvky

Zdravim chalani mam problem jsem na teto strance a vse se seka jako Svin nemuzu nikam vlest lezu na forum a nez me neco nacte tak si stiham uvarit obed :kuk: takze mam na vas prozbu rozdelal jsem budiky a nemuzu sundat rucicky muze te me prosim poradit a nebo nejlepo poslad odkaz schema diky moc Proces

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Haski ty budiky uz jsem poresil kolega od tud me poradil co a jak a k tomu prohlizeci udelal jsem vse co se da mozilu a atd a stejne je to furt to same nevim cim to je internetem to neni ten mam v pohode jan tady ne ale nikdy to nedelalo jen jsem preinstaloval win a od te doby to je v hajzlu no neva hold budu muset cekat nez se vse zobrazi ale dik za radu cauky Proces

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

ZMENA PODSVITU BUDIKU CHOMUTOV A OKOLI. Zmena podsvitu do vami pozadovane barvy na F1,01 Cena 600kč. Kdo by mel zajem at se mi ozve pres sz. Da se zmenit barva i na pockani dle dohody. Dale komplet zmena podsviceni vsech ovladacu topeni okna. Tlac. asr, vyhrivani sedacek, vyhrz zadniho okna, Jdou ruzne barevne kombinace.Cena kompletu tj pristrojova deska plus vsechny ovladace je za 900kč.

Na podsvit se dava dva roky zaruka ze bude svitit.

Pro zacatek zmena z normalni zelene na krasnou cervenou.

post-25649-0-78796000-1300553753_thumb.j

post-25649-0-78796000-1300553753_thumb.j

Pridam dalsi foto zmeny ze zelene na modrou s bilou a foto z octavky.

Zajemci piste do sz

post-25649-0-73616000-1300553761_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravim nove cleny :D S alzbetkou se asi ted dlouhodobe pocitat neda .. dejme tomu ze ma rodine problemy a je odstrihlej od netu.

Jinak litvinov je kousek coz je dobre, uz by to chtelo udelat nejakej mensi jarni sraz domluvit se a dat spicha treba na letisti v brezne.. Jel bych urcite ja, proces, luky, a snad jeste dalsi lidi s kteryma se domluvime.. Nejaky termin ktery by vyhovoval? Nejake navrhy? Ps porad plati ze zmenim barvu pristrojove desky na skoda fabia octavia :D Takkdo ma zajem at posle sz :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...