Přejít na obsah

kryt kapoty


Zdeny.46

Doporučené příspěvky

Tak po umytí auta som zdesený ,na predku kapoty 4 krátery , nárazník ani nekomentujem ,ale ten ma tak netrápi. Na kapote je to až do plniča ,takže budúcu zimu na ňu určite tú hrôzu navlečiem. Až to niekto bude predávať za rozum. cenu. To som mal raz šťastie stretnúť sypače na diaľnici a mal som na výber , buď za nimi pôjdem ani nie 60-kou v úctivej vzdialenosti , alebo ... Samozrejme som sa prehnal okolo nich a tú kanonádu počujem doteraz. Kôli tomu mám aj predné zásterky , keď som auto viezol z predajne a počul jak to tlklo do prahov ... No hrôza . Estetika ide bokom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak kdybych to měl omlácený jak PMA, tak jsem maximálně spokojenej. Myslím, že nemá cenu brečet nad pár ťukanci od kamínků, když vám to nakonec nějakej moula orve v garáži u tesca :-). Z mé zkušenosti, čím více se člověk o auto bojí a snaží se ho chránit, tím horší věci ho postihují - jo takovej je život.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už jsem rezignoval a už se ani nerozčiluju. Dneska jsem retušoval na osmi místech a všechno na kapotě. Dokonce jsem

zjistil, že se mi odštípl kus z toho chromovanýho dílu pod kapotou a šlo to až na ty plastový žebra na masce před chladičem.

Na jednom místě to mám naštíplý. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak veru tiež som musel po zime opravovať na zopár miestach na kapote, celkovo ich bolo cca 6 či 7 - úplne až na podkladovú farbu. Použil som originál korekčný lak, namočil jemne špic špáradla a vyplnil jamku na kapote. Po rozleštení to ani moc nie je vidno, jedine z blízka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno, originál laková tužka. Poriadne natrasiem ampulku, namočím štetec. Štetec vytiahnem, hrot špáradla namočím do štetca a potom opatrne len presne na zasiahnuté miesto nanesiem. Nechám 24 hodín zaschnúť. Potom vezmem kozmetické vatové tyčinky, na jeden koniec nanesiem trocha Tempo pasty, nanesiem na miesto. Nechám 2-3 minúty zaschnúť a potom opačným koncom vatovej tyčinky rozleštím. A je to. Chce to len trpezlivosť a neponáhľať sa - nanášať málo farby a tak isto postupne po troškách rozlešťovať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám také kráterky od nějakého šoumena z parkoviště. Otevřel si dveře favoritu auto ne auto, já myslel, že mě trefí šlak :aggressive: , ale držela mě manželka :) Ted jsem to umyl o víkendu a zkusím to trochu opravit tou lakovací tužkou, dám vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tento povlak jde ušít doma.... pokud máte stroj... jestli chcete napíšu návod ale nejdříve tak za 14 dní ted na to nemám čas.... reznout to nebude ale pokud to tam necháte mokrý tak ta koženka splesniví a mimochodem reznout to nebude ale lak se může začít loupat obvzláště když jedete v dešti potom co mili silnici.... na to používaj strašný sračky a dostane se pod tu kůžu.... libost....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...