Přejít na obsah

Nesvítí světla


jiri26

Doporučené příspěvky

Mám O1, model 2001, 1.9 TDI. Včera se mi stalo, že při přepnutí z dálkových na světla tlumená předek úplně zhasnul. Přepnul jsem zpátky na dálková a pak zase tlumená. Ještě jednou se předek rozsvítil a pak už nic. Obrysová světla svítí, mlhovky a dálková také. Nesvítí jen tlumená a to ani kontrolka na palubce. Teď jsem zjistil takovou fintu, že když zapnu buď levý nebo pravý blinkr, tak se světla rozsvítí. Při přepnutí z dálkových však už tlumená opět nenaskočí. Myslíte, že je 100% problém v levém přepínači, nebo může být zrada i někde jinde? Nerad bych kupoval zbytečně tu levou páčku. Díky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkušenost z Aukra nemam, ja kupoval u elerte.cz, za 1428 original skoda a slape naprosto v pohode. Jen me nasral skoda servis, kdyz mi po telefonu řekli za montáž 500 Kč. Ja to tam dovez, nechal nandat, a pak sem dostal fakturu na snad 1200Kč, že to maj jako danej ukon a sazba neni od hodiny kol9

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Páčku k blinkrům jsem koupil na Aukru, použitou, za 610 (startovní cena 390), a v mém oblíbeném autorizovaném servisu mi ji namontovali za 350. Na Aukru jsem už nakupoval více věcí a zatím spokojenost. A k těm světlům - podíval bych se teké do přepínače, není-li tam načouzený kontakt.

Editováno: , autor: Mira96
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak přesně na to jsem myslel. Máte někdo zkušenost s tím z Aukra za 1200? Díky

Co blázníš .Za tu cenu? Je to na O1 ?

Vždyť origo ve Škoda ji dostaneš kolem 800

Je to na tempomat ze Superba obj číslo 3U 0953513D

Odkud jsi Temponmat ti někdo z nás namontuje za pár korun

Když koupíš na aukru nějaký šmejd tak se ti za chvíli vymačkají kontakty nebo mikrospínače.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co blázníš .Za tu cenu? Je to na O1 ?

Vždyť origo ve Škoda ji dostaneš kolem 800

Právě že neblázním, proto jsem ji koupil na Aukru, v autorizovaném servise mě stála celých 1871,5 Kč. S tím Aukrem - nakupuji tam stále u stejného prodejce a s nákupy jsem spokojen. Nechci to ale nikomu vnucovat. A tu páčku jsem tam prostě musel koupit, cvakání přerušovače mě už dlouho silně otravovalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Zdar chlapy potřebuju poradit ohledně světel.když zapnu světla tak svítí jenom parkovačky a osvětlení palubovky svítí ale kontrolka světel ne.když dám páčku do předu tak dálkove nesvítí a k sobě svítí.a v zadu světla svítí jinak směrovky jdou,stěrače taky,ostřikovače taky.co to je .zničeho nic :aggressive:

Editováno: , autor: pajka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, prestaly mi najednou svitit potkavacky... nerozsviti se ani kontrolka na palubce. Pojistky mam OK. Poradite kde muze byt problem? Diky moc.

Pozri poistky este raz a kazdu premeraj. Mne nesli parkovaci poistky ok potom som poistky premeral a boli v p..i. Aj ked poistka na prvy pohlad vyzera dobre moze byt zla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zjistil, ze problem je v tom vypinaci/zapinaci svetel.. rozebral jsem ho a jeden kontakt je uplne vytavenej do plastu. Zkusil jsem to opravit, ale porad to nefunguje. Nevite nekdo, za kolik se da ten spinac sehnat? Nemate ho nekdo navic?

Tusim ze som to niekde vydel aj za parr korun. Skus pozret aj tu v bazare mozno to niekto predava. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...