Přejít na obsah

Budíky - výpadky, nefunkční


Dalik

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj chlapi, taky mi začaly padat všechny ukazatele, sem tam to naskočí, prostě jako skoro všem tady. Zajímalo by mě jestli to nemůže být i něčím jiným, protože se mi sem tam stávají tyto závady: za jízdy chcípne motor - zapne se žhavení a naskočí, nebo chci nastartovat - nerozsvítí se kontrolka žhavení a zkouším točit 5 minut a nic - jindy naskočí bez problémů, pak mi pořád cvaká nějaké relé, když podřadím, nebo mi poblikává a slabě svítí podsvícení na displeji. Opravdu mě to už vytáčí, jednou sem neodjel vůbec a měnilo se jedno větší relé - asi ta 109. Nemáte někdo podobné problémy? Díky za případné odpovědi. Oct. 1,9tdi 1999

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravím mám OCTAVIU 1,8T 99 (AGU) a mám problém s budíkmi, konkrétne mi neukazujú rýchlosť, neodčítavajú kilometre a na palubnom PC neukazujú spotrebu, a vsetko spojene s rychlostou. (teplota, otáčky, čas a kontrolky su v pohode) + ukazovateľ množstva benzínu mi skáče počas jazdy a furt pípa a to mi robí najviac nervy. Daval som to na VAG vypísalo vadný snímač na prevodovke tak som ho vymenil no nepomohlo, takisto som testoval funkčnosť budíkov a prebehla v pohode. Rychlosť neukazovalo ani na PC ked bol napichnuty cez VAG (na ABSku ukazovalo) Som už zúfalý v čom to môže byť neviete poradiť prosím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 10 měsíců později...

Zdarec zase ja  kdyz dam pres vag test budiku tak rucicky funguji kdyz jedu tak nejedou km a tachometr kdyz hodim nove budiky zapnu klicek tak blika immo to je jasne kdyz neznam pin ale zapnu klicec pustim auto na neutral a neukazuje tachometr nic jinak benzin a teplotu ukazuje a kdyz startnu a nez motor zhasne kvuli immo tak otacky ukazujou cim to je jeto v kablech nebo v tech starych budikach a proc to neukazuje rychlost na tech novych budikach(muze to byt ze neni immo spojene

 

 

EDIT: Jo a cidlo sem koupil nove a samozrejme i namontoval

Editováno: , autor: Wojnar
NEcituj poslední příspěvek, natož svůj a EDITUJ příspěvky!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec tachometr jede km se nacitaji aspotreba se ukazuje jupi

 

-v servise kontrola starych budiku vse 0ry ok.

-vymontovani noveho cidla s prevodovky protoceni a tach.ukazoval montaz spet do prevodovky a tach.jede

-pricina bud spatny kontakt nebo problem v prevodovce pry jestli to udela jeste jednou tak je treba vymenit nebo opravit prevodovku...taky je pry pri vymene cidla toto cidlo pripojit a rostocit spodek a skontrolovat jestli se pohne ukazatel rychlosti pak teprve zastrcit do prevodovky coz ja sem hned namontoval :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

No, a až se daná ručka ustálí (test probíhá tak, že se ručka vychýlí do krajní pravé polohy a vrátí se na určitou polohu - dle VIS-u nebo DP?) nastavíš ji tak aby tuto hodnotu právě ukazovala. Tohle uděláš postupně pro každý budík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

koupil jsem si stribrne krouzka na budiky od tachometru, bohuzel pri montazi jsem se omylem dotkl rucicky tachometru a ta spadla s nuly jeste nize viz.foto, nevite nekdo jestli se to da nejak lehce opravit? rucicka funguje ale ukazuje o cca 10km/h mene nez je realna rychlost, slysel jsem ze se to da opravit pomoci vagu, mam k dispozici vag405, bude mi to stacit?

post-70043-0-72755400-1390502113_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ukázal jsem Ti toto vlákno abys sis ho hlavně přečetl! A teprve pak pokládal doplňující dotazy. Na co jiného než je tady zodpovězeno ses teď zeptal? Je tady stručně popsáno jak seřídit rafiky.

 

 

EDIT:

Ty hodnoty na kterých se ustálí jednotlivé rafiky jsou:

 

Otáčkoměr - 3000 ot/min

Rychloměr - 100 km/h

Palivoměr a Teplota - uprostřed stupnice

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • Pawouk změnil název na Budíky - výpadky, nefunkční

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...