Přejít na obsah

EDT


Tomas_ek

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Tak se budu muset omluvit, ale na srázek to nezvládám, auto je stále nepojízdné a ještě asi dlouho bude. Když to všechno klapne, tak zkusím splašit nějakou reservní plečku a dorazit aspoň odpoledne na chvili pokecu. Ale sehnat správné srdíčko do auta je asi nepřekonatelný problém, pokud teda nechci fung novej za 56 000,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

teď jsem čekal na odpověď a nic. čistě nahodou juknu sem a hle :) tak ne že to zase přesuneš jinám :) určitě by se to vyplatilo, kdyby se do jednoho auta nacpali tak tři, maximálně čtyři lidi, aby se rozpočítalo béňo, i když na Ukrajině je asi o 40% levnější... co se týká ubytování, tak to se dá sehnat extrémně levně. všechno bude :) hlavně aby se někdo přidal :)

jinak - konec července nevidím problém. a k tomu týdnu dovolené - škoda že ukrajina nemá žádnou pořádnou reklamu, protože je to nádherná země srovnatelná se západníma zeměma...

Editováno: , autor: mole.first
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nepřesunu:-)já ti psal SZ...ale ono to asi moc nechodí tady...já myslím že by to nebylo tak kruté s bénzínem...většina kluků od vás má naftu....max tři lidi do auta...at se může člověk vzadu dyžtak vychnět....kdy že budete mít nějakej ten váš EDT sraz že by se to nadhodilo???:-)fak mě to hooodně hlodá v hlavě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a jo, nepřišlo mi oznámení... no,já myslím,že se sejdeme někdy na začátku června,buď na živo,nebo na chatu - na obojí tě určo pozvu. ale spíš rozhodně bych zabrousil i mimo EDT,aby pak někdo nenadával,že jsme se nezeptali :) jinak cesta se dá zvládnout tak za 20-22 hodin,když není žádnej problém (i když někdo tvrdil že přes Maďarsko za 17), takže by to chtělo vždycky dva řidiče do auta.

100% by se svezla s tebou, popřípadě s někým jiným moje ženuška a myslím,že ani Janča by nebyla proti. Luckyho to láká už dlouho,ale ten by chtěl vyrazit na mašině. tak uvidíme kdo dál... jinak na konci července je ideální období na koupání v Dněpru a šašliky na ostrovech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

určo dám - někdy na konci května a první týden v červnu mám zkouškový ve škole,takže v tu dobu tady budu. v pondělí odjíždím - tak ti tam zrovna rozestelu postel :) pro dnešek se loučím,jdu si prohlídnout fotky a pak zalehnu. ať ti to v práci uteče ;)

mimochodem - pro všechny. Montykovi se hrozně líbila naše samolepka a snad i srázek, takže se stal naším 23.členem. :) snad na to nezapomněl :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...