Přejít na obsah

EDT


Tomas_ek

Doporučené příspěvky

Tak na 100% nedorazím :aggressive::help: , za chvilku jdu do rachoty, přijedu kolem 21,00 a zítra zas nanovo :feve: . Tak si to užijte, žádný blbosti s rachejtlema, ať nevypálíte barák :) , moc nechlastejte. Všem přeju krásnýho Silvestra a v tom příštím roce se těším na akce. Páček shledáček. -_--_-

tobě taky dědoušku náš milovaný, že pozdravujem babičku i zbytek rodinky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klub EDT přeje všem svým členům i přátelům krásný nový rok 2010, ať je byť jen o chloupek lepší než ten předchozí, ať už byl jakýkoliv.

Jinak díky všem kteří dorazili na Silvestrovskou párty, myslím, že jsme si to opravdu užili. Díky taky všem, kteří se na přípravě podíleli. Fotky budou za chvíli v naší galerii na picasu. Jo a Forča potvrdil přísloví "Nikdy neříkej nikdy". :) Na webu www.edtnews.wgz.cz se do konce týdne také objeví výsledky soutěže ČLEN ROKU 2009.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Schůze byla zrušena protože živočichář huhňal. :)

Hele, přátelé, co takhle trochu zábavy? První květnový víkend se kousek od Turnova uskuteční akce pro děti, Pohádkový les. Nevím, jestli to někdo znáte, bývá to po celé republice. No a protože už s tím mám několikaleté zkušenosti, tak bych tuhle zábavu chtěl nabídnout taky Vám. Nazvěme to třeba "EDT dětem".

V podstatě jde o to, že mám již rezervované místo (takovou chaloupku) a u té sehrajeme pohádku. Už ji máme i vybranou, bude to jedna z "Krkonošských pohádek", a s největší pravděpodobností již jednou vyzkoušená "Jak Kuba utekl ke Krakonošovi".

A teď, co je potřeba. Scénář a režii si beru na starosti já, ale potřebuji obsadit role. A to tyto:

Krakonoš

Trautenberk

Kuba

Hajnej

Anče

Sojka

Jak vidíte, rolí k dispozici moc není, ale zatím taky nemám nikoho, kdo by je zahrál (kromě sojky). Ale samozřejmě platí, kdo dřív přijde, ten dřív mele, takže se hlašte. :) Není to vůbec nic těžkého, každý má jen pár vět, představení trvá většinou tak pět sedm minut a do hodiny jich dáte tak pět. Garantuju, že při třetím už svoji roli znáte nazpaměť. Při hraní je obrovský prostor na zábavu, musím říct, že jsme se nikdy nenudili a vždycky to byla psina.

Tak co vy na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...