Přejít na obsah

PIN kod imobilizeru


Tragedie_v_JZD

Doporučené příspěvky

Zdravim, budiky uz mam klasicke europske s polodotom jedny sportchrom deuhe obycajne... Obe immo 3...koncove cislo 6..a obe su VDO.... Ale nedaju sa mi nakodovat... Robi mi to to iste ako s tymi motometer.... S tym rozdielom ze ked dam kodovat kluce zacne rychlo blikat. Kontrolka imobilizeru....

 

 

..... Viete mi s tym nejako pomôcť? Vďaka 

Editováno: , autor: Eskeip
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Musím souhlasit s Milhauskem.když o tom nic nevíš,tak do toho nekafrej.Trvá to pár minut,ano,tak běž se zeptat do Škodovky,co by za pár minut chtěli když jsi chytrý.Jedou tam na časové jednotky.Měli by to zvládnout za cca 30 časových jednotek,pokud o tom něco víš tak víš,že 30 časových jednotek není půl hodiny a měli by za to chtít cca odhad-300-450,-Kč.Běž a zeptej se,jestli Ti to udělají a pak něco mluv

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezlobte se ,ale i kdyby to dělal za 100 kč tak jaký to má vliv na to jestli je odborník,nebo vás sere ,že to dělá levně a ubyde vám kšeft a nebo ,že má o jednu tečku v profilu míň.

Někdo to dělá proto,že ho to baví a taky nevím proč do toho taháte pořád servis,tam se na ti na 14 let staré auto vyprdnou,když jsem dojel kdysi s 15 starým fiatem uno do servisu fiat tak mi řekli,že tak staré auta se už neopravují ,ty už se šrotujou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...