Petr's Vloženo 7. Říjen 2008 Vloženo 7. Říjen 2008 Potřeboval bych radu,napích sem auto na Vag a hlásilo mi to poruchu snímače klepání motoru,tak jsem ho vyměnil,chybu vymazal,a auto jelo o hodně líp,jenže jsem ho chtěl trochu prohnat a najednou zase zlenivělo,znova napíchnutí a chyba byla zpátky-výmaz,zjistil jsem že když jezdím do 3500 otáček tak je vše ok-zkoušeno týden,ale jak přesáhnu,naskočí chyba.nevíte někdo co s tím? Citovat
honzik Vloženo 8. Říjen 2008 Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) utahl jsi ho opravdu na moment ? kdyz ho pretahnes tak reaguje drive a dava nesmyslne hodnoty jeste bych zkouknul privody,obcas me zlobila kostra ke snimacum. Editováno: 8. Říjen 2008, autor: honzik Citovat
peto3 Vloženo 15. Říjen 2008 Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) V poslednej dobe mi motor najeko cudne klepe pri volnobehu, je to taky piskajuco-klepajuci zvuk. Napadlo ma ci to nerobi ten snimac klepania. Ako vlastne zistim ci je vporiadku? Editováno: 15. Říjen 2008, autor: peto3 Citovat
Petr's Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Vloženo 18. Říjen 2008 zjistit se to nedá,ale motor nebude klepat z důvodu vadnýho čidla,svíčky máš ok? Citovat
Fritol Vloženo 29. Listopad 2008 Vloženo 29. Listopad 2008 jeste se podivej jestli mas dost oleje.. nevimjak u Felin me se to u ni nestalo ale vim ze u Opelu kdyz je malo oleje skoci na diagnostice chyba snimace klepani ... Citovat
zido Vloženo 2. Prosinec 2008 Vloženo 2. Prosinec 2008 Proměřit kabeláž mezi ŘJ motoru a snímačem klepání.Dotažení snímače na předepsaný moment podmínkou!!!!!!!!!!!!!!!!! Kabeláž se v tomto případě bude hůře opravovat kabel je stíněný. Citovat
aeronaut Vloženo 7. Září 2009 Vloženo 7. Září 2009 Potřeboval bych radu,napích sem auto na Vag a hlásilo mi to poruchu snímače klepání motoru,tak jsem ho vyměnil,chybu vymazal,a auto jelo o hodně líp,jenže jsem ho chtěl trochu prohnat a najednou zase zlenivělo,znova napíchnutí a chyba byla zpátky-výmaz,zjistil jsem že když jezdím do 3500 otáček tak je vše ok-zkoušeno týden,ale jak přesáhnu,naskočí chyba.nevíte někdo co s tím? Ahoj, jak to dopadlo ? Citovat
vendysE30 Vloženo 23. Červenec 2011 Vloženo 23. Červenec 2011 pic mam ten samej problém,v autě už byly 3 snímače,bez efektu,měl jsem z elektrikou ještě pár dalších problémů,tak jsem asi před 2.měsíci vyměnil komplet svazek v motoru,ale bez problému to jezdilo jen chvilku.Kromějednotky jsem vyměnil snad všechno a taky si už nevim rady,takže si v práci každej den mažu tu závadu.Jsem automechanik,ale je to zahada pro mě i pro kolegy v práci,takže uvítám jakoukoli radu nebo nápad.S ti autem je pořád něco,naši ji kupovali novou v r.2000,ja s ní začal jezdit v r.2006,když měla asi 28000 a stále voněla salonem,za těch 5let ma 117000 a i když se o auto starám a snažim se s ním jezdit slušně,už mám druhej motor,chystám se na výměnu už 3.převodovky+praský hlavy válců a tak bych mohl pokračovat dál a dál.Každopádně kdyby někdo tušil co s tim,budu moc vděčnej Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.