Přejít na obsah

Závada - zatekanie do priestoru rezervy


Doporučené příspěvky

Mám najeto cca. 13000 (červen 2007). Na podzim při výměně letních gum za zimní mi prasklo přední sklo - v záruce vyměněno u oficiálního zástupce, prý se jednalo o špatně nalepené sklo. Přes zimu jsme detekovali pod gumovými podlážkami (hlavně u spolujezdce) vlhkost, kterou jsme ovšem přikládali kondenzaci vody na gumě podložky kryjící podlahu. Bohužel teď se ukázalo, že do interiéru zatéká. Vodou bez tlaku jsme polili pravé dveře a přední sklo, není nikde vidět, že by voda stékala, ale izolace pod polstrováním je zcela mokrá. Také jsem si všiml, že plastový díl pod stěrači je trochu volný. Nesetkali jste se někdo s podobným problémem??? Zdraví medwedoff

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Pánové, naposledy jsem byl u rezerva někdy na jaře a minulý týden jsem se ze zvědavosti podíval ke kolu a s hrůzou jsem zjistil, že mám u rezerva cca 10 cm vody (podotýkám, že všechny koberce a tapec...naprosto suché). Hned jsem všechno vyndal a začal sušit. Ale pod rezervou jsou jakési 3 zátky, odhaduji, že by měli vodu propouštět ven, ale ono nic. jednu(co byla nejníže) jsem vyndal ... voda odtekla, ale zjistil jsem, že celý spodek(zvenku) je i přes ty zátky přestříkanej nějakým asi antikorozním nástřikem. Vzhledem k tomu, že jsem šel na garančku, tak jsem to kamarádovi který mi ji zařizoval řekl... No reakce byla taková, že prý na to je přípis ze Škody, nějaké špatné těsnění u zadního nárazníku a nějaký vadný držák. Vše mi vyměnili v rámci záruky. Jedná se prý o FII vyrobené v r 2007....tak se na to u sebe podívejte...jen pro informaci :feve:

Editováno: , autor: Martin Liberec
Presunuto.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Tak dnes jsem zažil hotovej šok :kuk: , mám FII r.v. 2007,najeto něco přes 11000Km a když jsem přišel ráno k autu, nevím co mně to napadlo jsem zvedl kobereček v kufru a hle v prostoru rezervy hotová potopa :excl: , tak jsem vyndal rezervu a zajel do Hor. autodružstva, kde mi sdělili, že je výrobní chyba z fabriky a že musí objednat jakousi mřížku a vestředu, že mám přijet znova. Tak jsem zvědavěj, co páni konstruktéři zanedbali. :kuk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Včera jsem chtěl měnit rezervu a jaké bylo mé překvapení, když jsem pod ní našel víc než půl litru vody. Po rozebrání poloviny auta jsem zjistil, že tam teče skrz průduchy pod zadnímy světly (vedle pátých dveří). Na podzim to bylo ještě v pořádku. Přes zimu popraskalo těsnění kolem těch rámečků. Auto skoro nové a tohle...

Nesetkal se někdo z vás s něčím podobným? Docela mě to rozladilo. Mám FII MR08.

Bude muset dolů i zadní nárazník abych se k nim zvenku vůbec dostal kol5 .

post-18388-1238923421_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čauky nevím jak ty já bych to reklamoval když jsem byl ve škodovce tak tam přišel chlápek stím samým jak ty a reklamoval to měl taky mokrýkoberec v kufru a oni mu to vysušily a daly new koberec a řekli mu že není jediný že už tam měli další dva auta se stejnou závadou,a že čekají ještě pár aut tak být tebou reklamuju to ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj jen to reklamuj teď máš 0,5l vody a pak zase budeš mít více to co jsem viděl já tak ten frajer měl tam 10čísel v rezervě vody a taky nechápal a nadával jim tam a ten mu řekl že jde o nějakou vadu na více autech co jsem slyšel,tak to reklamuj a neřeš nic ať se starají v servise

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mám podobný problém. Dnes jsem luxoval auto a zjistil jsem po vyndání gumových koberečků, že vpředu a vzadu na podlaze na levé straně (na podlaze před spolujezdcem a na podlaze za ním) mám mokro. To polstrování podlahy bylo nasáté vodou. Byla to čistá voda a nějak výrazně nesmrděla. Vůbec nevím, jak se tam a kdy dostala, nejsem si vědom, že bych něco vylil vzadu i ve předu. No a taky mi to vysvětluje můj zimní problém se zamrzáním skel zevnitř. Což jsem nejdřív přikládal nečemu jinému, ale pokud se mi tam celou zimu takhle drží voda, tak to zřejmě bude tím.

Setkal se někdo s něčím podobným? Pokud tam nějak teče zvenku, budu to taky reklamovat. Aby se mi tam takhle držela voda, to mi ta podlaha za chvíli uhnije... :aggressive:

mám teda Roomstera, ale protože se tady řešilo zatéjkání, píšu sem, abyc nezakládal nové téma...

Editováno: , autor: martyx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já parkuji v garáži a za deště jsem jel přes zimu jen párkrát. Ale stačilo to na povodeň.

Krytky mi vyměnily, ale ještě čekám na nový koberec a nářadí do rezervy.

Mechanik, který mou stížnost zaslech byl hned v obraze "Fabia 2 rok 2007.., to jsou ony"

No nepotěší to, ale aspoň je to vyměněné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no my máme taky auto vyrobené 2007, a díval sem se pod rezervu, a tam sucho, tak sem si právě říkal, jestli to nemůže být tím, že auto stojí v garáži a to zatékání se neprojeví,. ale jak píšeš, tak asi ne

Editováno: , autor: HjM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...