Přejít na obsah

Byli jste na vojne ?


maros

Doporučené příspěvky

Jinak abych netrhal partu: Ruoval jsem rijen 1992- Chotebor-Bilek, nasledne preveden VU Terezin ,zarazeni -psovod ,strazny. Civil duben 1993 (narodila jse mi dcerka) Jinak musim rict ,ze klukum co jsem tam nechal dodnes zavidim. Kdo nebyl na vojne nevi ocem mluvi. I kdyz jsme na ni nadavali. Vzpominate?? ZAPADA SLUNECKO ZA .....HORU, DALSI DEN V PRDELI SLAVA PANU BOHU. ......... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já byl v Janovicích nad Úhlavou 04 - 10/1999 (VU nepamatuju) ale byl jsem řidič autoškoly Praga Vojenský 3nápravový Speciál V3S :worthy ... nechtělo se mi, ale nakonec jsem rád, že jsem to absolvoval. Udělal jsem si řidičák "C" a byla prča.... po 6ti. měsících jsem byl ze závažných zdr. problémů v rodině přeložen do zálohy na ošetřování člena rodiny.... (za pouhou flašku ošetř. lékaři :smich: )

Jinak přímač VÚ: 3316 Velká Hleďsebe - Klimentov u Mar. Lázní 04-06/ 1999. Poslední slova před nehodou - z prava dobrý!!!! :palec2: :palec2:

Editováno: , autor: crazyduke
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nástup: VU 3255 Praha, přijímač Unhošť (Čeperka), ČVO 107, střelec. Pak VGJŽ Praha Ruzyně, ČVO 941, topič na plynové kotelně. kol11
To celé původně na rok a půl, posléze zkráceno na rok (10/1992 - 9/1993). Jo a má někdo ještě povolávací rozkaz? Mám ho stále ve vojenské knížce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...