Přejít na obsah

NANO podlozka do auta...


sejvi

Doporučené příspěvky

Zdravim, dnes jsem na Internetu narazil na zajimavou podlozku do auta - NANO PODLOZKA. Uvazuji ze si ji poridim, proto se ptam uz ji nekdo mate? Jste s ni spokjeni? Na AUKRU se da sehnat za 150Kc i s postovnym...

001ek4.jpg

nanopodlozka-barevne-variace.jpg

nanopodlozka-nanooriginal.jpg

Vaše nejčastější dotazy:

Udrží nanopodložka skutečně mobilní telefon vzhůru nohama tak, jak je ukázáno na videoukázce?

Ano je to tak. Předmět k nanopodložce přilne a zůstává pevně přichycen.

Je přilnavosti dosaženo lepidlem? Nezanechává nanopodložka nějaké mastné stopy?

Nikoliv. Přilnavosti je dosaženo materiálem. Speciální úprava povrchu zajišťuje vysokou přilnavost. Není zde použito žádné lepidlo a tak nanopodložka nezanechává žádné stopy.

Dojde k opotřebení nanopodložky? Přestane mi po určité době "lepit"?

Nikoliv. Používáním nanopodložky sice dochází i k jejímu "zaprášení" a tudíž snížení přilnavosti povrchu, nanopodložku je ale možné jednoduše opláchnout čistou vodou a lepí opět jako nová. Tím, že není přilnavosti dosaženo lepidlem, nedochází k "odstranění lepivého povrchu".

Kde je možné nanopodložku využít?

Všude, kde Vás napadne. Ve Vašem autě, kanceláři, či na Vaší lednici nebo dveřích. Urží vše od mobilních zařízení až po brýle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Garrett: Diky za odkazy, spatne jsem hledal...

to Fire: Kdyz jste mi rozmluvily kryty klik, tak musim nekde utratit usetrene penize ne?! kol117

Ne vazne.., tuto podlozku si bude objednavat znamy (tak zvazuji zda ma vzit i pro me), proto se na ni tady ptam...

Editováno: , autor: sejvi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky jsem pořídil, zkusil a musím říct, ano funguje to. Jen se mi zdá že je to až příliš vychvalované. vše popisované funguje parádně jen dokud jsem si to nepořídil nepřišel jsem na žádné mínusy, tak tady jich pár je.

po chvilce používání a otestování na pár ne moc špinavých površích se podložka poměrně zaprášila, lepí na ní vše, kdejaký drobek, vlas, chlup, smítka. Omytí pochopitelně možné, i když to trochu práce dá

první co mě napadlo je použití v autě na palubku a místo držáku na mobil. používám černou podložku a telefon nokia N73 s tmavým zadním krytem. po každém přilepení-odlepení to zanechá viditelné stopy, jakoby texturu té podložky. Jde o prd, stačí párkrát otřít telefon o kalhoty a je jak nový. neříším to, foun je pro mě spotřebním zbožím, jen se snažím zmírnit hořečnost tučných textů jak to nezanechá jedinou stopu.

přilnavost se zvyšuje s použitím větší plochy použitého předmětu. podložka byla na rovném kancelářském stole, a k testu telefon N73, 6300 a 8800. čím placatější povrch a čím větší síla přitisknutí, tím pevnější spojení. To co psal k přilnavosti vzůru nohama warhead je vcelku pravda.

najít vhodné vysvětlení nebo alespoň přiblížení co vlastně "lepí, nelepí" těžko popisovat, mě to přijde a shodl jsem se na tom s několika lidmi, je to takové lepkavé lepidlo jakoby vzpomínaný barevný sliz, jak můj malý bratránek říkal fujtajbl, se kterým si hází o zeď a ono to drží. S tím rozdílem že na té nano podložce vydrží zřejmě daný materiál, nebo hmota o dost déle. zatím nevím, nezkoušel jsem dlouho. každopádně není to z žádného kosmického materiálu.

Nechci nic vyvracet nebo kazit pověst a lákadlo nano podložek, jen se na to člověk nemůže spolehnout co většinou prodejci píší.

Zkuste napsat co máte za zkušenosti vy, pokud možno opravdu odzkoušené a nezaujaté.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak objednáno.

Ty vole jaké pak lepidlo? Od koho jí máš?

Funguje to jako zvon na odpad. lol

Prostě ta podložka je tak jemná, že když na to položíš nějakou věc tak mezi podložkou a věcí není žádný vzduch a drží to. Prostě podtlak.

Takže čím větší plocha tím větší síla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Tak pánové, mně se neosvědčila. Dnes jsem jí koupil a nejraději bych jí zahodil!

Telefon na ní drží to je pravda ale když chci telefon z podložky sejmout, tak se podložka odděluje od palubní desky i stelefonem. Potřebuji tedy obě ruce na to abych jednou rukou sejmul telefon a druhou rukou připlácnul podložku na svoje místo.

Takovou "vymoženost" nechci!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...