Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar partičko,jedno studený prosím,nebo leknu!!!

Tak po práci doma,dnes byla v Praze doprava strašná,příště si musím od Sejiho půjčit nějakej maják.

to Sejis:Jasně zě se zastavím,zavolám ti nějak zítra,snad my to vyjde.

to Hampejz:My jsme domluvení,uvidíme se v sobotu.

Vloženo
Kluuuci ted jsem s etak nadlabl :)

az to boli :D

Prave delam nejaky vesely pisnicky na srazik at mame co poslouchat :)

Za chvili jsem pujde asi tata :(

Ty jo a nás nepozveš lollol

Co jsi měl dobrého?

Vloženo
Ahoj Víťo,

ty se máš,ty máš pořád víkend :smich: ,jak ty to děláš?

no jak to dělám.inu to je snadné.vždy odmakám 3 dny dvanáctky a pak mám tři dny volno. lol

Vloženo
to Hampejz:konečně jsem sehnel poslední vydání CD do navi,tak ti přivezu.Pokud budeš chtít jiné než ČR,tak dej vědět,ať to stihnu udělat.

Jirko myslíš žebych i já mohl být tak troufalý a požádat tě ať na mě pamatuješ s jedním vydáním nových map pro ČR?já tam mám snad ještě rok 2003 a proto to ani nezapínám.Měl jsem sice už jednu mapu na vyzkoušení,ale vůbec mi to DX nenačetlo.Tak kdybys to přibral na sraz tak bych to zkusil jestli to fičí

Vloženo
Jirko myslíš žebych i já mohl být tak troufalý a požádat tě ať na mě pamatuješ s jedním vydáním nových map pro ČR?já tam mám snad ještě rok 2003 a proto to ani nezapínám.Měl jsem sice už jednu mapu na vyzkoušení,ale vůbec mi to DX nenačetlo.Tak kdybys to přibral na sraz tak bych to zkusil jestli to fičí

To víš,že na tebe budu myslet,vždycky vozím dvě tři v autě.

Vloženo

Hezkej večer,

tak mě už je o dost líp, jen se mě furt drží mírně zvýšená teplota. Takže mám antibiotika na další týden :feve:

Sejdo přeju ti brzké uzdravení a ať tě ta noha moc nebolí... a jdu zapít další večerní dávku medikamentů.

Vloženo

Ahoj bando, koukám že všichni marodí. U nás taky dnes manželka dostala nějakou chřipku, tak lítám v práci a i kolem malý. Jsem teď rád že obě usly. Snad to nechytnu i já. :feve: Jinak hezký večer, já si du lehnout k tv a dám si něco k snětku. :)

Vloženo
A taky chceš jenom ČR,nebo ještě něco jiného???

Ne ne ČR stačí kámo.Všude jinde mám tom toma.

To Petřík:pozdrav Mária chlape

To Ace Ventura:J :palec2: ardo tobě taky přeju brzké uzdravení.bacily pryč a tradá ven.Prý už se blíží jaro Járo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...