Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Krásný slunečný den kucííí.Tak po včerejším parném dni,kdy teploměr vyšplhal k 36 stupňům ve stínu a na slunku dokonce hrozil explozí(páč se vyšplhal na 49°C) nás v noci zasáhla brutální bouřka.Už dlouho jsem neviděl tolik světla a neslyšel tolik hromů.

No a ráno se člověk probere a jak by se nechumelilo.Opět jasno a hned po ránu teplota 25°C a po bouřce ani památky.Tak užívejte víkend a opatrujte se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chásko jedna nenažraná - mažte do Detenic kdo tam ještě nebyl - já tam byl asi 4x, páč to mám za humny a pecička. Zítra tam je středověký jarmark a bitva o Detenice - zbrojnoši, rytíři a tak - to bude dobrý...

No nic - balim v práci a příští týden dovolenááááá - sice jen po čechách (s malým) ale o to to bude lepší - apoň tomu věřím. Máme v plánu České švýcarsko, Adršpach a pak se uvidí. Jsem zvědav na počasí - jo na zítra hlásí zas ochlazení - to by jsme mohli udělat nějakej srázek -_-

Mějte se tu a za týden jsem opět tu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdar bando, toto jsem nasel na VW club....

Jelikož pracuji ve státní složce, kterou zde většina dobře zná a nemá ji v lásce, chtěl bych tímto vám poukázat na zařízení a způsob odcizení motorového vozidla. Jako technik jsem se dostal k ohledání vozidla, které bylo předchozí den stíháno hlídkou PMJ Praha do obce na Praze - východ. Jednalo se o audi A8 - šedé metalízy s označením audi S8 na libereckých značkách. Toto vozidlo mělo být kontrolováno hlídkou policie v Praze. Když toto vozidlo chtěla hlídka zastavit, vozidlo se dalo na újezd a pokračovalo rychlostí 200km/h směr z Prahy. Jelikož je na Praze východ momentálně stavba kruhovéh objezdu, toto vozidlo nemělo jedinou šanci ve výše uvedené rychlosti toto postřehnout a v rychlosti cca 180km/h doslova prolétlo stavbou a skočilo do pole. Hlídka policie PMJ k tomuto vozidlu přijela v době, kdy již osoba řiiče na místě nebyla. Byla noc, asi 03:20 hodin, všude tma, žádné světlo v okolí pouze pole. Na místo byl povolán psovod a vozidlo bylo odtaženo na odtahvé parkoviště, kde jsem druhý den provedl ohledání. A teď se držte, ve vozidle byla sada komletních paklíčů na vozidla koncernu Vw, kompletní sada karet pro vozidla renault, čtečka klíčů a dálkových ovladačů, cca 1000ks nevyplněných zelených karet od pojišťovny alianz, čisté technické průkazy české + ukrajinské, krabice ukrajinských registračních značek + označení, další elektronika pro nastartování vozidla. Dále ve vozidle bylo zařízení, které bylo ukryto v papírové krabici od papírů do tiskárny. Z této krabice byl kabel, který ležel u zásuvky na 12v. V krabici byly tři malé větráčky jak od počítače a od každého větráčku anténa, celkem tři, každá pro jinou frekvenci. Když jsme toto zapojili, všem spadla brada. Jednalo se o rušičku telefoního signálu a to pro všechny frekvence. Všem mobilní telefony během 10 sekund ztratily signál a to pozor, i vysílačka ve služebních vozidlech. Toto zařízení funguje cca do okolí 2 km a vyruší pozor - komplet signál pro všechny mobilní sítě a vysílačky. Důvod je jasný, při odcizení vozidla se toto zařízení zapojí a v tu chvíli nejde v činost žádné zařízení upozorňující majitele (magic car, scherlog, mob. telefon, vysílačka, atd.), prostě v okolí nic nefunguje. Vyřadí to v činost i náhodného kolemjdoucího, který vidí krádež vozidla. Druhý důvod je, že toto zařízení vyřadí i policii při pronásledování - mobily, vysílačky s operačním. Každopádně ztratil jsem všechny naděje pro zabezpečení vozidla, snad již pouze mechanické. A pak si kupujte alarmy a vyhledávací systémy do vozidla.

Ještě upozorňuji, že vozidlo audi nebylo v pátrání a bylo psané na 26 letou mladou holku, která uvedla že vozidlo půjčuje všem kdo ji o to požádají. Za přítele má údajně cizince. Vozidlo stojí na Praze 8 a to v ulici Pernerova, tak pozor na toto vozidlo !!!! Vozidlo již bylo předané, ale zař. na krádeže vozidel máme zajištěné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to je masakr.můj přbuznej jezdí na východ s kamionem s přepravníkem nových aut a říkal,že v rusku jezdí kradený škodovky i na pražských spztkách a nikdo to ani nijak neřeší.Je to tam vše prej trošku jinak a lepší je si toho moc nevšímat.nedivím se že tady fungujou lidi co to rovnou lifrujou na východ.Nezavíral bych je to žere státní peníze.sekal bych jim ruce a přešlo by je to,páč protezou nebo hákem místo prstů už nebudou tak ohrabaní šmejdi. :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravím po ne moc pěkným víkendu do pracovního procesu :( Venku krásně a práce jak sraček. Už mě to počasí začíná srát. Práce hezky, víkend na piču a tak furt do kola... Nu nic, musel jsem to ze sebe dostat :(

Jinak to s tou audi je mazec, ale když mrknete na dealextreme.com tak si můžete koupit rušiček gps nebo gsm kolik chcete :) za pár babek a to že existují paklíče není nic nového. Krom toho, tohle je moc složitá metoda, jednoduší je si zavolat odtahovku a oni odtáhnou cokoliv, kamkoliv. Dnes a denně klepu na zuby, že mám autí ještě stále bez pokusu o krádež nebo vykradení. Ale fakt je ten, že když někdo bude chtít, tak si to ukradne. Ale v Rusku jsou teď prej v módě benzíny, pač nafta jim v zimě zamrzá :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...