Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Tak Vás pánové vítám do Valentýnského dne a pěkně si to dnes užívejte :prc: :prc: :prc: !

Jinak jsem si to Víťo užíval v Rakousku, i když spíš moje holky. Já jsem vymetal známé a hospody a jinak jsem 2 dny strávil různými vyšetřeními a prohlídkami, takže žádná sabotáž "hospody", ba naopak, myslím, že mám body k plusu!!!:smich: I když ta moje odtučňovací dieta mi toho moc nedovolovala, ale i tak jsem trochu hřešil. A co Ty Martine, už jsi ji taky nasadil?:p

Jinak i já ale musím konstatovat, že účast tady byla docela mizerná, ale přeci jen ke konci týdne se to zlepšilo :)

Kucí, jsem docela utahanej, cesta nebyla nic moc a tak přeji těm co jsou ještě vzhůru dobrou noc a ostatním pěkný nový týden a jak jsem v úvodů uvedl, všichni si ten dnešek užijte, pořád lepší svátek jak MDŽ, i když já tyhle implantované svátky moc nemusím, ale tohle je alespoň o tom co máme nejraději!!!:smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky všem, tak jak STIMULUJETE ???? :prc: :prc: :prc: ???

Víťo, asi máloš stimuluješ, jinak to není možné, víš, že je nejlepší se vypotit na cizím těle, nee ? :smich: Koukej s tím něco udělat, když Ti dnes začal víkend!!!!:p Jinak jsi nenapsal jak jsi dopadl s tím termostatem? Měj se fajn a ať Tě to moc neschvátí, resp. ať to vystimuluješ!!!:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar Kájo.Tak to už jsem někdy slyšel že nejlepší je se vypotit na cizím těle a v minulosti jsem si to i ověřil nicméně teď na to nemám ani pomyšlení.

Co se týče termostatu tak zatím je oprava odložena, protože vzhledem k náročnosti opravy a nynějšímu počasí je to pasé.Musím počkat až bude mít kolega čas.Já pro sichr vyměnil teplotní čidlo,ale bez úspěchu takže výměna termoše je nevyhnutelná.Jen ať už je venku líp no.

Jinak všem pěkný den pardi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj dnes jsem byl u zubařky a trhala mi poslední zub a málem sem se u toho posral i sestra mi držela hlavu a ten zmetek nešel ven umrtvení stálo za hovno cítíl jsem úplně vše asi špatné umrtvení až doma jsem slintal jak doga .Dám si asi slivovici a půjdu raději spát prášky moc nemusím .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando, tak jdu taky pozdravit poloprázdnou hospodu. :feve:

Chtělo by to pomalu přemýšlet a připravit nějaká plán na aspoň dvoudenní sraz superbů. -_- Za chvíli tu máme jaro. Sice bude 28.5.2011 Škodahome, ale víme jak to je. V Praze bych sraz na dva dny fakt neviděl. ;)

Víc jak deset aut + nějaká drahá polovička (stimulační prostředek) stejně nebude (známe to), ale i tak byla na posledním srazu prča a sraz se vydařil. Co vy na to? Kdo se letos ujme organizace? Loni touhle dobou, už se plánoval sraz na Moravě ve sklípku. :skoda::band:punk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky Pavle, taky Tě musím pozdravit, ale že jsi si dal na čas, už jsem myslel, že jsi přesedlal, či co!?;):smich:

Jinak Riba - Ríša má pravdu, ale jde o to kdo se toho ujme a kde to bude, tu Prahu nevidím taky dobře. Určitě společnejma silama na něco přijdeme a vymyslíme, k tomu nám dopomáhej Pán Bůh! :smich::):help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím,že se vám na šumavě líbylo a ty co tenkrát nepřijeli,že se jim to zdálo daleko,se můžou podívat na fotky o co přišli.myslím si i Víťa kterej jel 500km nelitoval.Nerad bych nedostatkem času přípravu odflák.Určitě až budu mít hotovo,tak zase vás pozvu aby ste se vyvětrali na šumavským vzduchu.

Editováno: , autor: Peny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kájo počkáme ještě chvilku jestli náhodou někdo nebude mít tip na nějaký výlet do končin kde jsme ještě nebyli a pokud ne tak hold najedu na nějaké stránky na jížní moravě a něco pořešíme.

Jisté je že je nejdříve asi nejdůležitější určit termín.Podle toho se bude poptávat ubytování a následně i zájem lidí.

Ale samozřejmě pokud dá vyloženě někdo nějaký nápad kde by to šlo tak není problém.

Co se týče Penyho tak mu musím dát zapravdu.Vzdálenost mi absolutně nevadila a ta krajina tam jedna báseň.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hola, kucííí, kde k sakru všichni jste ? ;) To je návštěva jak u "kulatý báby", to Vám někdo do toho pití naflusal??? lol

Víťo, máš pravdu, uvidíme zda budou nějaké ohlasy, myslím, že by se to mělo zvládnout. :)

Pánové, sem s nápady kde by jste si chtěli zopáknout ať již Šumavěnku, či Moravěnku a hlavně také návrhy na termín :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj pánové, nějak nestíhám. A že by mi nechutnalo, tak to nehrozí. Prostě není moc času. :kol-131::kol-35:

Já bych sráz viděl tak jako loni, kolem poloviny května. Když na to ale koukám, bude asi dřina těch mnou odhadovaných deset aut sehnat. Zatím je nás pět co projevili zájem. :kol-133:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...