Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny supáky... pomalu nám končí mega slunečný víkend a přichází opět pracovní pondělí. Nejhorší je že má být zítra ještě tepleji... Ale to je jedno, stejně už jsem teď po víkendu spálený. Jinak se musím přiznat že jsem ted poslední měsíc supíka zanedbal. Není umytý ani zvenku ani zevnitř. takže to budu muset přes týden napravit. Tak se všichni mějte a užívejte krásného počasíčka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No hlavne se tesim na sraz. Jeste jsem tenhle rok (a ostatne ani minulej) nemel dovolenou a minule to bylo krasne osvezeni. Tentokrat si to s tou dovolenou spojim a po srazu se budu tak nejak cely tyden neurcite placat (asi se kouknu, jestli nejsou nejake zajimave akce, kterych bych se zucastnil). Provadim akci "hypoteka", takze se nejake zahranicni dovadeni apod. nekona....

Jinak myslim, ze jsem na Supika byl tenhle mesic extremne stedry. Navic jsem objevil dva poradne skrabance. Mam podezreni, ze od mycky... :kol-26:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po delší odmlce "pěkné pozdravení naší SUPÍ BANDĚ Z ROZPÁLENÉ PRAHY!" Teď tady máme 34,6°C ve stínu a ještě nejméně hoďku se nedostanu do bazénu. Jdu si alespoň v rychlosti přečíst co se tady za dobu mé nepřítomnosti tady nahromadilo.

Všem přeji, aby to horko přežili ve zdraví a večer to nepřehnali s oroseným -_-

A ještě jedno extra pozdravení pro Johana a našeho milého elektro experta Járu! :D:kol-131::kol-35:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...