Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Libore a všeci ostatni,  možna že to tu nepatři, ale v hospodě se keca ovšem možnym aspon u nas v dědině, TAK ZALOZTE NOVE TEMA, třeba NEVIM SI RADY a jeto. Každy by chtěl nějaky broblem vyřešit hned a proto nehleda tak se pta a zaklada nove vlakno. Ti co mě znaj tak vi, že mam problem z klebetařem a přiznam že snim neumim pracovat proto mam nato lidi a ja jim zas naoplatku spravim vůz nebo poradim v mechanicke časti. Hold každy jsme kněčemu jinemu stavěni.Cus

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S hospodou nemám problém. :D

 

A podobné téma se zakládat nebude, protože tím se jen vyjde vstříc lidem, kteří si tu práci s hledáním nedají a zase s tím budou mít jen práci admini a moderátoři, protože to budou muset někam zařadit.

 

Vidíš to sám u sebe a dokážeš si poradit. Kdyby takových bylo víc.

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem doma z Brna a musím říct,že zklamání je velké.Kdybych věděl,že to bude až tak chabé tak to vzdám.Vše bylo natlačeno pouze do dvou pavilonů a díky tomu se tam nedalo hnout.Všechny ostatní pavilony byly volné tudíž to organizátoři zadupali.Krom toho mi chyběla značka audi,peugeot,vw,jiné značky tam měly jen některá svá auta no prostě Brno už ne.Velké zklamání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Vick: Víťo, když jsem Ti psal ohledně toho vlaku, tak ta zmíňka pro Johana byla v tom duchu, že to Brno nebude nic moc, prostě ty časy jsou už dávno nenávratně pryč - bohužel! No útěchou Ti může být, že jsi se zase jednou svezl "vláčkem i s oroseným"! :smich:  :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj zdravím všechny známé a neznámé , Karle no mám se celkem na prd v práci nám rozdaly výpovědi tak jsem hledal jinou ale u nás to stojí za prd, tak se musím vrátit ke staré profesi , tj řidič busu.  Nic jiného tu není , No snad se do toho zase dostanu. A jinak se těším na sraz určitě bych jel pokud to vyjde..  :kol-47:  Zatim ahojky... a přijdu sem častěj slibuju......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...