Přejít na obsah

Výměna budíků


mirdas

Doporučené příspěvky

Jak mám teda postupovat Vašo a co je ještě potřeba krom toho co jsi mi napsal:

budeš muset dát CANovou airbagovku aby budíky 2,5 generace (CANovy) signalizovali stav airbagů

a nebo dáš budíky 2,5 generace a jde odkódovat airbagy tím pádem ti nebudou signalizovat (kontrolka se nerožne) airbagy budou fungovat (ale pokud budeš mít na něm závadu nedozvíš se o tom.

A postup:

na budících přepojíš 2 dráty (potkávací světla, mlhovka)

airbagovka se musí přepojit celá

jj přesně toto co jsem ti napsal v SZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Dnes ráno mi při zatáčení do leva začala pískat rezerva a protože jsem tam měl 1/2 nádrže tak jsem po tom začal pátrat a přišel jsem na to že ta rafička si dělá co chce a taď večer mi přestal ukazovat rychloměr a automatické zamykání za jízdy taky nefunguje nevíte někdo prosím co by to mohlo být???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravim vsechny. Mam na vas prosbu.Mam octu r.v.2000 a jak zjistim jakou tam mam jednotku ??JEstli 2 nebo 2,5g. Je to oznaceni SLX takze je asi predface protoze ja uz to koupil predelany na face, jak svetla tak narazniky. A chtel bych nove budiky misto tech starych. Je to problem to vymenit nebo ne ??? NEchci maxidot ani polodot jen ty klasicky face budiky a chci ze zeptat jestli to musim taky predelat na 3g komfortku. Diky moc za odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

budíky s komfortkou nemají nic společné.Problém bude na 100 s kontrolkou airbagů-ta ti buď bude svítit pořád nebo vůbec-podle nakódování Gateway.Dále ti nepůjde upozornění na zaplné světla při vyplém klíčku,dále ti bude hlásit závadu kontrolky žhavení-pouze diag,jinak vše půjde.Ale o tom se tady už někde psalo dost,stačí pohledat a nezakládat další stejné téma

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Řeším zrovna to samý, koupil jsem si budíky z RS bez maxidotu na normal 1,8T z r.v.99. Když jsem to tam namontoval, tak to nešlo nastartovat - imobilizér, kontrolka svítila. Potom svítily další kontrolky, co normálně nezůstanou svítit, kontrolka opotřebení brzd, kterou jsem předtím ani neměl, airbagy svítily...

Zatím mi nikdo neřekl, jak to rozchodím. Že prý existuje 4místný pin k těm budíkům, který samozřejmě nemám, s tou komfortkou jsem taky cosi slyšel. Každopádně je to udájně hodně programování přes VAG. Nejspíš budu muset do škodovky, jinak to nevydím. Pak pisnu jak to přesně bylo! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to furt dokola

imobilizér je tam proto aby s tím jezdil jen majtel klíčů od auta

když chceš měnit budíky v koncernových autech musíš znát PIN (4 místné číslo) auta kam to dáváš a PIN auta z kterého jsou budíky . PIN jde zjistit jak z tvýho auta tak z budíků pokud máš správný vybavení

kontrolky ti svítí protože auto z kterého to je mělo větší výbavu, jde to odkódovat

Editováno: , autor: Vaša
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

zdravim,

chci menit panel pristroju za budiky s maxidotem, v aute je original radio symphony, k radiu jsem nedostal kod, ma komfortni kodovani - kod je ulozeny v budikach.

Zajimalo by me, jestli kdyz pri vymene budiku neodpojim baterii, jestli po zapnuti klicu si radio kod ulozi do novych budiku, aby v pripade odpojeni baterie ho mohlo zase nacist.

Nebo musim zjistit kod a po vymene budiku bude potreba zadat. Kod mi reknou v autorizovanem servise? Nevite odhadem kolik za to chteji?

Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Potřebuju radu zkušenějších. Ve své Octě 2003 (Tdi) měním přístrojovku. K dispozici mám SuperVAG. PIN z původních budíků i z nových jsem si vytáhnul. V adrese 17 zadám login staronových budíků (Maxidot). Do této chvíle je vše v pořádku. Vůbec se mi nedaří zadat v přizpůsobení kanál 50. Prosím o radu, nevím jak dál...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...