Přejít na obsah

Autobaterie


DanMan

Doporučené příspěvky

Dneska ráno jsem přišel k autu a začal startovat , ačkoliv se motor točil tak to nechtělo chytnout , asi po 5 -6 pokusech přestala baterka otáčet a byla vybitá. odpoledne jsem zkusil auto natočit s pomocí jiného auta kabelama a chytlo hned. Koupil jsem novou baterku a startovala bez problémů , to ale i ta stará když to bylo zahřátý. Jsem zvědavej jestli to natočím ráno až to bude studený ?? Jakto že baterka točí a auto nechce chytit ? Je to baterkou ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem stejný problém. Koupil jsem novou a funguje to. baterie je asi uš po sezoně a má asi nějaký článek pryč . Ona pak ještě točí ale málo a odebírá proud a ten pak nestačí. Jestli ti můžu poradit, tak si jí nech změřit na zátěžáku. jestli že je dobrá, tak změř dobíjení a únik proudu. Může být jen částečně vybitá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koupil jsem novou hned, tahle co tam byla je buhví jak stará tak jsem udělal investici kterou bych stejně musel později udělat a ušetřil jsem si měření a zkoušení , jedna jízda trolejbusem po třech letech mi stačila :))

EDIT: je zakázáno citovat poslední příspěvky

Editováno: , autor: Standis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...